ODGOVORILA NA PROZIVKE

Ava Karabatić pokazala fotku iz mladosti pa se okomila na hejtere: 'Dosta mi je onih koji pišu da sam izoperirana'

Šibenik: Ava karabati? u šetnji gradom
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/39
14.10.2024.
u 07:45

Ava Karabatić u posljednje vrijeme često koristi Instagram kao platformu za komunikaciju sa svojim obožavateljima, a ovaj put odgovorila je "hejterima" na prozivke

Spisateljica Ava Karabatić podijelila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju iz mladosti, točno kada je imala 16 godina. Ispod fotografija odgovorila je onima koji je prozivaju da nema prirodan izgled. - Ja sa 16 godina na modelskom natjecanju ‘Marco Polo‘. Imala sam potrebu ovo objaviti jer mi je već dosta ljudi koji pišu da sam puna operacija - napisala je Ava u opisu objave gdje je podijelila dvije fotografije na kojima izgleda kao i danas, samo s kratkom i kovrčavom kosom. U komentarima je Ava dobila komplimente na račun svoga izgleda. "Baš si lijepa", "Lijepa tada, lijepa sada", "Wow", "Dobra frizura", neke su od reakcija u komentarima.

Podsjetimo, kandidatkinja na prošlim izborima za Europski parlament Ava Karabatić u posljednje je vrijeme aktivna na društvenim mrežama. Nedavno je osjetila potrebu požaliti se svojim zadarskim sugrađanima tako što je u jednoj Facebook grupi objavila da se osjeća metom pogleda oženjenih muškaraca.

Osim što je prozvala njihove muževe, Karabatić je suprugama uputila i upozorenje. Spisateljica je napisala sljedeće: - Zašto kada prolazim gradom (svim kvartovima u Zadru) muževi gledaju u mene i okreću se (dok su sa ženama), a onda ja moram primati ubojite poglede žena. Već me malo strah da neka ne nasrne na mene. Zadranke, molim vas, smirite muževe, zadovoljite ih nekako - započela je svoje obraćanje Ava pa nastavila još oštrije: - S obzirom na to da ste većinom one primitivne žene iz 20. stoljeća bez vlastite slobode, stava, vlastitog novca - skuhajte im nešto, opeglajte, izglancajte pod, fuge, što god... Smirite ih malo... Jer već mi je postalo malo dosadno u gradu, počet ću uzvraćati poglede...i nešto više... - završila je 36-godišnja Zadranka i izazvala smijeh članova grupe.

FOTO Severina prošetala gradom u kombinaciji koja košta sedam tisuća eura, odabrala dizajnericu koju obožava i Kate Middleton

Šibenik: Ava karabati? u šetnji gradom
1/22

VEZANI ČLANCI:

Osim toga, Ava je ljetos priznala kako je ponovno zaljubljena. - Uz izgled i kompatibilnost, kod Donata me privukla ljubav prema glazbi i umjetnosti, ali i njegova dobrota. Bio mi je velika podrška tijekom liječenja od alkohola na Rabu i na tome sam mu zaista zahvalna. Zbog svoje borbe s tim porokom sam i bila sama dugo vremena - priznala je Ava Karabatić za Net.hr. Naime, riječ je o Donatu Mandiću, njezinom dugogodišnjem prijatelju iz Zadra, a koji je javnosti poznat zbog sudjelovanja u showu "Superstar".
Njihov ljubavni odnos prema njezinim riječima još je na samom početku, ali tvrdi da je konačno sretna na svakom polju, uključujući i emotivno. Osim toga, nedavno je obilježila i godinu dana otkako je ostavila alkohol i posvetila se sebi te svome zdravlju. 

VIDEO Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi

Komentara 1

ZU
Zurka
08:16 14.10.2024.

Uh, evo jos jedne spisateljice sa naglasenim plasticnim atributima! A je li i ona, pored sto je spisateljica, jos i glumica i pjevacica kao sto i Nives predstavljaju? Jer u ovoj drzavi cim imas bujne atribute, napises pjesmuljak, odrevas ga i snimis tv reklamu, odmah postajes spisateljica, glumica i pjevacica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije