Veliki Brat VIP

Ava Karabatić ponovno bez pobjede u reality showu

veliki brat
YouTube screenshot
07.05.2013.
u 08:28

U finalu Velikog brata VIP Ava Karabatić završila je na trećem mjestu, a pobijedio je 24-godišnji Žarko

Ava Karabatić ponovno nije pobijedila u reality showu. U sinoć završenom Velikom bratu VIP 5, koji je u Beogradu okupio poznate iz regije, jedina natjecateljica iz Hrvatske završila je na trećem mjestu.

Pobjednik Velikog brata VIP ovog puta je 24-godišnji Žarko Stojanović, "favorit iz sjene", koji je nakon 40 dana boravka u kući odnio nagradu od 50 tisuća eura.

– Stvarno nisam mislio da ću ja pobijediti. Svi su ukućani govorili da će pobijediti Top. Željka niste trebali odvojiti od mene. Sretan sam – rekao je Žarko, koji se u finalu borio s bratom Željkom, Anetom Nakovskom, Sorajom Vučelić, Avom Karabatić i Dragutinom Topićem Topom, koji je od početka slovio kao favorit. Topić je bio i ostao skroman, piše B92, pa je nakon izlaska rekao da je zadovoljan i drugim mjestom, jer, kako kaže, pobijedio je jedan od dvojice kauboja.

Kroz kuću na Košutnjaku u šest tjedana prošlo je 17 natjecatelja, a glasovali su gledatelji iz četiri zemlje, Makedonije, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

 

>>Počeo je VIP Big Brother, ukućani ulaze u kuću na Košutnjaku

>>Kamo su nestali reality showovi i zašto Hrvatima više nisu zanimljivi


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije