Mora prestati

Axl Rose je neprepoznatljiv nakon brojnih operacija, nova fotografija je izazvala komentare

Split: Koncert grupe Guns N' Roses u Spaladium Areni
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/6
25.06.2022.
u 10:00

Šešir i sunčane naočale koje Axl često nosi na koncertima i pojavljivanjima u javnosti ne otkrivaju previše njegovo lice, a sada je objavljena fotografija na kojoj je i bez šešira i marame i obožavatelji su primijetili kako je neprepoznatljiv.

Axl Rose pjevač kultnog benda Guns N' Roses novom objavom na Instagramu je opet potaknuo glasine o estetskim operacijama kojima se zadnjih godina podvrgnuo, a koje u njegovom slučaju nisu ispale baš najbolje i lice ovog 60-godišnjaka sada je neprepoznatljivo. Na službenom Instagram profilu objavljena je fotografija na kojoj Rose pozira s američkom pjevačicom Carrie Underwood s kojom je bend nastupio na festivalu u Kaliforniji, a zajedno su otpjevali hitove "Sweet Child O' Mine", "Paradise City" i "Welcome To The Jungle ". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guns N' Roses (@gunsnroses)

 

Šešir i sunčane naočale koje Axl često nosi na koncertima i pojavljivanjima u javnosti ne otkrivaju previše njegovo lice, a sada je objavljena fotografija na kojoj je i bez šešira i marame i obožavatelji su primijetili kako je neprepoznatljiv i zapitali su se što mu se dogodilo s izgledom. Rose je priznao kako je bio na operaciji nosa i nije se zaustavio samo na tom zahvatu pa je ugradio i implantate u obraze, a bio je i na zahvatima kojima je zategnuo lice i kapke.

Izgled mu je važan pa je svojevremeno od Googlea tražio da uklone sve fotografije na kojima izgleda debelo i sve one fotke kojima nije bio zadovoljan. Ispod fotografije koju je bend objavio na Instagramu javili su se i brojni obožavatelji i poručili pjevaču kako je vrijeme da stane s operacijama jer više ne nalikuje sebi. 

VIDEO Transrodna kći Elona Muska želi promijeniti ime i raskinuti sve veze s ocem

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
10:57 25.06.2022.

Dobro si je ispeglao lice. Ma lutka samo takva!

Avatar Storm95.
Storm95.
10:46 25.06.2022.

To nije rocker!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije