brad pitt

B. Pitt: Pred djecom nemamo tajni, znaju čak i kada vodimo ljubav

jolie
Pixsell
29.05.2011.
u 19:00

- Kažemo djeci “mama i tata se sada idu ljubiti”, a oni će na to “odvratno!”. Angelina i ja inzistiramo na tome da sve znaju – otkrio je glumac.

U kućanstvu obitelji Jolie-Pitt nema apsolutno nikakvih tajni. Najslavniji par svjetskog šoubiznisa potpuno je iskren prema svojoj djeci pa im čak govore i kada idu voditi ljubav.

- Kažemo djeci “mama i tata se sada idu ljubiti”, a oni će na to “odvratno!”. Angelina i ja inzistiramo na tome da sve znaju – otkrio je Brad Pitt.

Donedavno je glumački par tvrdio da se neće vjenčati dok i homoseksualni brakovi ne budu legalni, ali to bi se moglo promijeniti.

- Djeca nas sve češće pitaju kad ćemo se vjenčati. To im je sve važnije pa ozbiljno razmišljamo o tome da im udovoljimo – rekao je 47-godišnji glumac.

Komentara 5

HR
hrvatin
19:26 29.05.2011.

Uh sto ste jako puno pametni,a ova izjava ti je za ludnicu.Dobro da ih ne zovete u krevet s vama.Idioti.

B6
Booyaka 619
21:20 29.05.2011.

Čekaj malo Hrvatine, još su mali... zvat će ih kad malo porastu...

PP
pp
22:47 29.05.2011.

baš ste kul...totalno...zakon buraz...a d***la...ja ne kužim što pametno mogu reći ti Hollywoodski gl***ani...nešto kao nogometaši...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije