Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA

Baby Lasagna javio nam se nakon ulaska u finale: Jako sam sretan što smo se svidjeli publici

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
07.05.2024.
u 23:38

– Iskreno, jedva čekam ponoviti nastup u subotu, u finalu. Hvala svima na podršci! – rekao je Marko Purišić

Nakon što je ušao u finale 68. izdanja Eurovizije, naš predstavnik Baby Lasagna javio nam se iz Švedske. 

– Jako sam sretan što smo se svidjeli publici i što smo osigurali prolazak u finale. Nastup na velikoj pozornici i pred prepunom Arenom novo je iskustvo koje ću sigurno pamtiti. Iskreno jedva čekam ponoviti nastup u subotu, u finalu. Hvala svima na podršci! –rekao nam je Marko Purišić koji je večeras oduševio sve nastupom i izvedbom pjesme "Rim Tim Tagi Dim". Nakon nastupa u polufinalu šanse za pobjedu na eurovizijskim kladionicama su mu porasle na 37 posto. 

Tijekom nastupa našeg predstavnika devet tisuća ljudi u Areni Malmö pjevalo je s njim stihove pjesme koja ga je odvela u finale, a reakcije i pohvale na njegov genijalni nastup stižu sa svih strana. Tijekom njegova nastupa nastala je i euforija u press-centru u Švedskoj kada su novinari iz svih najvećih hrvatskih medija s kolegama iz drugih zemalja zaplesali na taktove "Rim Tim Tagi Dim".  Press-centar pretvorio se u veliki plesni podij, a s hrvatskim novinarima plesali su i kolege iz Srbije, Ukrajine, Grčke, Poljske i drugih zemalja! "Rim Tim Tagi dim" ples znaju svi! Osim našeg predstavnika, u subotu ćemo u finalu gledati i naše susjede iz Srbije i Slovenije, a na eurovizijskoj pozornici u finalu će biti i Portugal, Litva, Finska, Cipar, Irska i Luksemburg.

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
1/58

Komentara 5

Avatar votum
votum
00:15 08.05.2024.

Mijau

Avatar Idler 3
Idler 3
23:45 07.05.2024.

Ste pitali Dadu Topića kaj misli o nastupu 😁

JA
janjac
00:45 08.05.2024.

Zar je moguće da ovome daje toliki medijski prostor ….. cijeli sajt je posvijecen Euroviziji !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije