rim tim tagi dim

Baby Lasagna uvjerljivo vodi na kladionicama, a sad su mu još i narasle šanse za pobjedu

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/25
21.03.2024.
u 09:36

Eurovizijske kladionice sada pokazuju da Marko ima 20 posto šanse za pobjedu i Euroviziju u Zagrebu 2025. godine. Naime, Hrvatska se nalazi na prvoj poziciji na kladionicama, a šanse  za pobjedu Baby Lasagne samo rastu.

Umaški glazbenik Marko Purišić (28) Hrvatsku je osvojio svojim nastupom na Dori kao Baby Lasagna i pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". No, Marko nije osvojio samo Hrvatsku, već i cijelu Europu, a od njegove pobjede na Dori Hrvatska slovi kao jedan od favorita za pobjedu na Euroviziji. Eurovizijske kladionice sada pokazuju da Marko ima 20 posto šanse za pobjedu i Euroviziju u Zagrebu 2025. godine. Naime, Hrvatska se nalazi na prvoj poziciji na kladionicama, a šanse  za pobjedu Baby Lasagne samo rastu. "Rim Tim Tagi Dim" na prvom je mjestu kladionica od 29. veljače, a šanse za pobjedu porasle su skoro dvostruko. Prije nego što smo otkrili tko će nas predstavljati, Hrvatska je imala 11 posto šansi za pobjedu.

Foto: Screenshot

Na drugom mjestu eurovizijskih kladionica je Ukrajina s 12 posto šanse za pobjedu, a na trećem mjestu je Italija kojoj daju 10 posto šanse za pobjedu. Slovenska predstavnica Raiven trenutačno je na 25. mjestu s 1 posto šanse za pobjedu, a srpska predstavnica Teya Dora nalazi se na 20. mjestu.

Također, nastup Baby Lasagne s Dore na službenom YouTube kanalu Eurosonga pregledan je tri milijuna puta. Dodajmo i da su nedavno izabrane sve pjesme za Eurosong 2024. koji će se održati u Švedskoj

Podsjetimo da Baby Lasagna veliku podršku ima i od eurovizijskih fanova na društvenim mrežama. Facebook grupa "Eurovision Fans" objavila je da je upravo Baby Lasagna prema njihovu mišljenju pobjednica ovog natjecanja 2024. godine. U komentarima se vidi da se brojni ljudi slažu s njima, pa pjesmu hvale korisnici Facebooka s Islanda, iz Njemačke, Finske...

Valja naglasiti i da će Marko svoj prvi nastup nakon Dore imati upravo sutra, u petak 22. ožujka u zagrebačkom HNK na svečanoj dodjeli najprestižnije i najstarije medijske nagrade Večernjakove ruže. 

VIDEO Ministar Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije