mnogima omiljena

Bahra iz 'Ljubav je na selu': 'Nadala sam se da ću biti s Valterom, ali još sam sama'

Bahra Zahirović
Foto: RTL/Screenshot
1/12
04.03.2023.
u 17:00

Sada se opet osvrnula na show koji ju je proslavio u Hrvatskoj. Bahra je kazala kako želi dati podršku novim kandidatima. Što se tiče kandidata za čije se srce borila, Zahirović se nadala da će završiti s Valterom, a kod Marijana je osjećala da je nešto drugo u pozadini.

Bahru Zahirović (56) mnogi pamte po sudjelovanju u showu 'Ljubav je na selu', u kojem je bila kandidatkinja u čak tri sezone, a sreća u ljubavi tada joj se nije osmjehnula. Sada se opet osvrnula na show koji ju je proslavio u Hrvatskoj. Bahra je kazala kako želi dati podršku novim kandidatima. 

"Od srca bih željela dati podršku svim novim farmerima koji su se prijavili kako bi pronašli novu ljubav. Dajem im podršku, posebno da budu iskreni. Neka budu potpuno ispravni i pažljivi i neka znaju što odabiru. Da budu dobri, korektni prema njima, da ih prihvate i želim naravno da se barem jedna ljubav rodi" rekla je za RTL

Dodala je da žene koje  dolaze na farme trebaju biti prave dame. 

 

"Isto tako, kandidatkinje koje će doći na farmu - želim im dati veliku podršku, da se što bolje i ljepše iskažu. Ako su iskreno zainteresirane. Da budu prave dame i žene od iskrenih riječi". Bahra je u svoje dvije sezone imala svakakvih slučajeva, kaže da su žene dolazile s lažnim motivima, ismijavale farmere, a neke su čak i imale tajnu ljubav.

Bahra se prisjetila da su neke žene u show dolazile s lažnim motivima, ismijavale farmere, te su neke čak imale i tajnu ljubav. Što se tiče kandidata za čije se srce borila, Zahirović se nadala da će završiti s Valterom, a kod Marijana je osjećala da je nešto drugo u pozadini. 

"Najiskrenije, bez obzira kako je bilo u mojim sezonama, nadala sam se da ću biti s Valterom jer je on pokazao kvalitete, kao farmer koji je stvarno tražio ljubav, no s druge strane su bile neke jače sile. Sad nebitno o kome se radi. Kod Marijana se nisam nešto previše nadala jer sam osjećala da je u pozadini nešto drugo".

 

Bivša kandidatkinja je otkrila da je još uvijek sama, a opisala je karakteristike muškarca s kojim bi htjela završiti. 

"To stvarno mora biti muškarac prema svim pravilima, da nije pijanac, da je dobar, da je prema ženi stvarno iskren kako ne bi uništio njezin život. Da nije zlostavljač. To bih voljela pronaći. Još uvijek ima dobrih ljudi koji bi željeli suživot". 
Iako nije pronašla ljubav, Bahra je u 14. sezoni mnogima omiljenog showa ''Ljubav je na selu'' stigla u nešto drugačijoj ulozi pa se tako pojavila u izviđačkom kampu odjevena u – izviđačicu! 

Podsjetimo, reality zvijezda se okušala se i u glumačkim vodama, i to u seriji ''Krv nije voda'', te nam je otkrila kako joj je bilo na snimanju. 

 

– Ostalo mi je u jako lijepom sjećanju, čak nije bilo potrebno ni ponavljanje scena koje sam snimala jer sam odmah shvatila sve upute, dogovore i svoj dio teksta – ispričala nam je te dodala da bi se u budućnosti voljela okušati u još uloga, a kaže da joj je velika želja snimiti film u inozemstvu.

Bahra nam je, inače,  ranije kazala i da je čitala komentare o sebi na društvenim mrežama. Pozitivni komentari su je oduševili, a znala je i zahvaliti osobama koje su ih pisale. Oni pak negativni na početku su je, kako kaže, malo rastuživali, ali brzo je shvatila da se više ne želi živcirati oko toga. – Za hejtere i negativnu energiju nemam vremena – zaključila je.

VIDEO Thompson i Danijela dobili su crkveno poništenje braka, a s Grašom je u vezi bila 24 godine

 

Ključne riječi

Komentara 1

GR
grodar
18:11 04.03.2023.

ciganka odvratna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije