odlična atmosfera

Bajaga i Instruktori održali veliki koncert na Zagrebačkom Velesajmu

Zagreb: Bajaga & Instruktori održali koncert na Velesajmu
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/18
14.05.2023.
u 23:47

Dobro raspoložena publika s bendom koji sa Zagrebom ima tajnu vezu, pjevala je hitove poput Kad hodaš, Plavi safir, Tišina, Zažmuri, Lepa Janja, ribareva kći, ali i mnoge, mnoge druge.

Bajaga i Instruktori trebali su danas nastupiti na Jarunu, ali je koncert prebačen na drugu lokaciju zbog najavljenog lošeg vremena i nižih temperatura. Koncert se tako održao na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 7. Bajaga i Instruktori svoj koncert započeli su u 20 sati, a predgrupa im je bio bend Sacher. 

Dobro raspoložena publika s bendom koji sa Zagrebom ima tajnu vezu, pjevala je hitove poput Kad hodaš, Plavi safir, Tišina, Zažmuri, Lepa Janja, ribareva kći, ali i mnoge, mnoge druge, a o tome kakva je točno bila atmosfera te kako je sve izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

14.05.2023., Zagreb - Bajaga & Instruktori odrzali su koncert na Velesajmu. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Žganec / PIXSELL

Dodajmo da je veza Zagreba i Bajage i Instruktora jaka od kada su 1984. godine održali prvi koncert u Kulušiću. 

Inače, bend je prošlo ljeto održao brojne koncerte u Hrvatskoj, a neki od njih bili su u Opatiji na Ljetnoj pozornici, u Trogiru u kuli Kamerlengo te u Makarskoj u Ljetnom kinu.

Podsjetimo da je Momčilo Bajagić Bajaga glazbenu karijeru započeo je kao tinejdžer u grupi TNT, 1974. godine. Samo četiri godine kasnije postao je član Riblje Čorbe s kojima je proveo šest godina, unutar kojih su objavili pet albuma. Bajaga zatim 1984. godine objavljuje ”Pozitivnu geografiju”, svoje debitantski solo album, na čijoj promociji spletom okolnosti nastaju i Instruktori. Album je iste godine proglašen albumom godine, a Bajaga je osvojio titulu rokera godine.

VIDEO Let 3 o pohvali autorice Harryja Pottera: 'Godi nam'

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

LU
Lukeruk
06:41 15.05.2023.

Koje opančarstvo

DU
Deleted user
01:18 15.05.2023.

Uzas....!

JO
jozakontra
07:50 15.05.2023.

Kako me samo zaobisao ovaj dogadjaj, ma nevjerojatno da nisam cuo ni rijec najave :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije