Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncertni spektakl

Bajaga razgalio Lisinski, oduševljena Sandra Bagarić pohvalila se fotkom nakon koncerta: 'Bilo je nestvarno'

Zagreb: Bajaga & Instruktori nastupili u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/14
16.10.2022.
u 11:04

- Legenda uz čije stihove i glazbu smo odrastali, ljubili, patili…Divan je. Užitak je bio pjevati s Bajagom - poručila je Sandra Bagarić uz fotografiju na kojoj pozira s jednim od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima.

Sinoć je u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan veliki koncert Momčila Bajagića Bajage i njegovih Instruktora. Koncertni spektakl trajao je puna dva sata, a Bajagi su se na koncertu pridružili Orkestar Josipa Cvitanovića, Akademski zbor Cappella Odak, ali i naša proslavljena sopranistica Sandra Bagarić. Odmah nakon koncerta Sandra se prepuna dojmova javila svojim pratiteljima na društvenim mrežama koje je počastila i jednim selfiejem s miljenikom mnogih žena. 

- Legenda uz čije stihove i glazbu smo odrastali, ljubili, patili…Divan je. Užitak je bio pjevati s Bajagom. Sutra i u ponedjeljak u Lisinskom ponovo pjevamo. Publika na nogama, svi znaju tekstove, nestvarno - napisala je Bagarić u opisu fotografije. 

Zbog velikog interesa publike Bajaga će koncert održati još večeras, ali i sutra. Pred publikom će izvesti najekskluzivniji program u njegovoj dosadašnjoj karijeri – koncert za rock-grupu, orkestar i zbor.

- Silno se radujem prilici da se zagrebačkoj publici predstavimo u novom svjetlu i u ekskluzivnoj izvedbi naših najvećih hitova. Ovo je odlična prilika da publika u Lisinskom doživi naše pjesme u svoj njihovoj raskoši gdje svaki novi instrument i novi glas podižu pjesme na novu razinu. Siguran sam da ćemo svi uživati - kazao je Bajaga uoči svog prvog koncerta u Lisinskom. 

Inače, ovaj koncept koncertnih nastupa nastao je 2019. godine i započeo nizom koncerata u Beogradu, da bi planiranu turneju po svim velikim gradovima u okruženju zaustavila pandemija koronavirusa. Na svakom će koncertu sudjelovati najpoznatiji lokalni glazbenici, simfoničari, članovi zbora, kao i dirigenti.

VIDEO Susret kralja Charlesa s premijerkom Truss postao viralni hit 

Komentara 18

FR
FranzMayer
12:06 16.10.2022.

To je onaj isti koji je 1993 pjevao četnicima u Kninu ! 🙈🙈

SE
Separator
12:02 16.10.2022.

Zašto bi itko slušao ovog lika, nije mi jasno. Imam alergiju od tog govora i naglaska.

DU
Deleted user
12:17 16.10.2022.

Kako ono ide njegov refren: "Armija srpska, sve će da vas smrska!" Jel bilo i to na repertoaru u Lisinskom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije