Nezainteresiran

Balotelli je svoju kćer vidio samo na slici

'Mario Balotelli, Man City, seen at Manchester airport before the team fly out to Dortmund, Germany. Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
19.12.2012.
u 18:48

Nogometaš nije bio na porodu niti je kćer vidio uživo. – Planirali smo i vjenčanje, ali sve je otpalo. Kada sam mu javila da sam rodila, rekao je da ga nije briga – kaže Raffaella

Bivša djevojka Marija Balotellija, manekenka Raffaella Fico njihovu kćer Piju rodila je 5. prosinca i sad je pozirala s njom za naslovnicu Chija. Nogometaš nije bio na porodu niti je kćer vidio uživo.

– Planirali smo i vjenčanje, ali sve je otpalo. Kada sam mu javila da sam rodila, rekao je da ga nije briga – kaže Raffaella. Par je bio u vezi godinu dana.

Ključne riječi

Komentara 1

AM
amarila
19:21 19.12.2012.

Samo me zanima da li bi ta Raffaella ikada imala dijete sa njim ako nije bio nogometas pun para ? Danas su zenske spremne na sve kad su slava i novac u pitanju! Mozda smo ipak zreli za jedan smak svijeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije