samo da je kći

Beckham plakao kao malo dijete kad je čuo da će opet postati otac

david beckham
pixsell
19.01.2011.
u 13:56

Engleski nogometaš ostao je bez riječi kad mu je Victoria na romantičnoj večeri, koju je priredila samo za njih dvoje, rekla da je trudna.

David Beckham opasan je na nogometnom terenu, no u svojoj obitelji poznat je kao muškarac koji se ne srami pustiti suzu. To najbolje zna njegova supruga Victoria koja ga je posljednji put rasplakala na Božić kad mu je na romantičnoj večeri, koju je priredila samo za njih dvoje, rekla da je trudna.

Kad su razgovarali o svojoj budućnosti u SAD-u ili Velikoj Britaniji, David je naglasio da je na prvom mjestu dobrobit njihove troje djece.

– Ne troje, četvero – izjavila je Victoria i ostavila supruga bez riječi. Tad se rasplakao kao malo dijete, javlja britanski časopis Now.

Par, koji ima tri sina, nada se da će četvrto dijete biti djevojčica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije