Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićni koncert

Begini i Nives Celzijus zapalili Roko

nives
Foto: Promo
1/8
26.12.2014.
u 15:55

Kao posebno iznenađenje za publiku i brojne prijatelje koji su ih došli podržati, Beginima se na pozornici pridružila i njihova kolegica Nives Celzijus pa su zajedno otpjevali njezine "Karanfile"

Tamburaški sastav Begini priredio je Zagrepčanima i njihovim gostima cjelonoćni tulum na božićnom koncertu u klubu Roko. Hitovima 'Za sve moje bivše', 'Kome da se žalim', 'Kad si birala', 'Napala me s leđa' i još mnogim drugim pjesmama odužili su se stotinama svojih obožavatelja koji su ih uglas pratili od prve do zadnje pjesme.

Kao posebno iznenađenje za publiku i brojne prijatelje koji su ih došli podržati, Beginima se na pozornici pridružila i njihova kolegica Nives Celzijus pa su zajedno otpjevali njezine "Karanfile".  

  - Oduvijek nam je bila želja odraditi baš božićni koncert u Zagrebu jer ipak smo mi dečki iz ovoga kraja. Odlično smo se zabavili, a publika je bila sjajna. Svakom izvođaču posebno je priznanje kad doživi takve reakcije u svom kraju, kazao je nakon koncerta frontmen Begina Mario Budišćak kojega su nakon koncerta brojne obožavateljice darivale plišanim igračkama i čokoladama.

Nives Celzijus nakon nastupa je poručila:

- Znala sam da su Begini posebna poslastica za publiku, a meni je drago da sam sudjelovala barem malim dijelom u ovom njihovom euforičnom nastupu. Dečki doslovno rasturaju. 

>> Nives Celzijus proslavila 33. rođendan nastupom u Bunga Bungi

>> Nova TV bez najave izbacila izvedbu pjesme 'Inferno' u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'

Komentara 2

SE
sestrićna
18:01 26.12.2014.

opet nives počela zarađivati na guzovima i sisama..

RU
RUS
16:10 31.12.2014.

U ovoj HR. svi su propjevali . Katastrofa !!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije