slavna trenerica

Bez odmora nema ni gubitka kilograma!

Sanja Žuljević
Foto: Vecernji.hr
29.11.2018.
u 09:50

U posljednjoj epizodi projekta „Male tajne velikih rezultata Sanje Žuljević“ doznajte još mnoge zablude i razbijte mitove o gubitku kilograma

Koliko puta vam se nije dalo ići na trening? Bez brige, niste jedini, a poticaj ćete dobiti večeras u posljednjoj epizodi projekta „Male tajne velikih rezultata Sanje Žuljević“ nastalom u suradnji Večernjeg lista i portala LeeZona proslavljene trenerice Sanje Žuljević.

Podsjetimo, Žuljević je do sada razbila mnoge mitove i otkrila mnoge zablude u vezi s gubitkom kilograma. Objasnila je, primjerice, što znači sakupljački mod i kako većina nas ima selektivni sluh, tj. kako čujemo sve informacije, ali izaberemo ono što želimo.

– Naučite komunicirati sa svojim podsvjesnim umom. Podsvjesni um razumije jako jednostavno. Znači gladan si, ima – nema, siguran – nesiguran, toplo – hladno. I što češće i preciznije komunicirate s njim na način na koji će vas on razumjeti – to će on brže početi otpuštati masne naslage i viškove. To je samo jedna od malih tajni koje nas je naučila Sanja.

Naučili smo i što znači 80/20, na koliko posto pulsa moramo biti ako želimo sagorjeti masti te zašto je važno popiti shake nakon treninga. Također nam je pokazala kako ubrzati metabolizam vježbama, ali i prehranom, kako pravilno raditi metaboličke treninge te je otkrila i nešto za što smo mislili da je nemoguće – kako gubiti kilograme dok spavate. Ako ste propustili prošla tri videa, pogledajte ih na portalu vecernji.hr kako biste imali zaokruženu cjelinu koja vas uči zdravom životu.

Večeras pogledajte koliko je bitan odmor mišića i stanica, vježbe rastezanja, što raditi da bi vam kralježnica bila zahvalna, koliko vode unositi i što je izuzetno bitno – kad je unositi da ne postignete kontraefekt. Večeras ćete dobiti još zlata vrijednih savjeta o zdravom mršavljenju, vježbanju i kako učiniti život kvalitetnijim.Ovo su samo mali teaseri za posljednju epizodu koja, kako joj ime govori, donosi tajne velikih rezultata. Večeras u 20 sati pogledajte video samo na portalu vecernji.hr.

Pogledajte kako proslavljena trenerica objašnjava kako skinuti posljednja tri kilograma: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije