Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak period zbog smrti voljene osobe

Bila je seks-simbol 80-ih, a sada je noć provela u zatvoru nakon ispada pod utjecajem alkohola

Foto: Instagram
1/7
22.01.2024.
u 10:35

Samantha Fox napravila je scenu na letu British Airwaysa od Heathrowa do Münchena i zbog njezina sukoba s jednim putnikom let je odgođen i svi putnici bili su smješteni u obližnji hotel, a Fox je noć provela u zatvoru

Seks-simbol 80-ih Samantha Fox provela je noć u zatvoru nakon što je uhićena jer je pod utjecajem alkohola stvarala probleme na letu British Airwaysa od Heathrowa do Münchena, izvijestili su mediji u Velikoj Britaniji. Prema njihovim saznanjima, bivša pop-zvijezda i model posvađala se s jednim putnikom neposredno prije samog polijetanja prema Münchenu. Putnici su se ukrcali na zrakoplov i sve je bilo spremno za polijetanje, ali onda se dogodio incident i, prema riječima svjedoka, Fox je imala napadaj i nisu je mogli smiriti te su putnici obaviješteni da zrakoplov neće poletjeti.

Putnici su smješteni u hotel u blizini zračne luke i prema Münchenu su poletjeli tek sutradan. Policija je priopćila kako je žena u 50-ima uhićena zbog sumnje da je bila pijana u zrakoplovu i puštena je uz jamčevinu. Fox je rekla da surađuje s policijom te je dodala kako joj je "duboko žao zbog neugodnosti koju je stvorila ostalima na ovom letu". Zvijezdu je u ožujku prošle godine potresla smrt njezine sestre Vanesse koja je iznenada umrla od srčanog udara u dobi od 50 godina. Sestre su bile vrlo bliske i prije nego što je 2017. godine objavila svoju autobiografiju, Fox je ispričala kako ju je Vanessa spasila kada ju je napao njihov otac alkoholičar Pat.

VEZANI ČLANCI

– Mislila sam da će me ubiti i molila sam ga da prestane. Kad sam pokušala ustati, jako me udario nogom u trbuh i nije htio prestati. Moja sestra Vanessa čula je što se događa i skočila mu na leđa kako bi ga skinula s mene – ispričala je Samantha prije nekoliko godina.

Samantha Fox popularnost je stekla zahvaljujući The Sunu koji je objavljivao njezine fotografije. Zbog svojih savršenih proporcija 90-60-90 ubrzo je postala jedan od najzaposlenijih modela u Velikoj Britaniji i mamila je uzdahe muškaraca diljem svijeta. Poslije se  otisnula u glazbene vode i 1986. izdala je album „Touch me“ koji je uvršten među stotinu najgorih pop-ploča svih vremena. Obožavatelji nisu marili za mišljenje struke i hrlili su na njezine koncerte pa je tako u Indiji nastupila pred 70 tisuća ljudi u tri grada. Samantha je ljubila i muškarce i žene, a u knjizi koju je objavila 2003. godine priznala je da je zaljubljena u svoju menadžericu Myru Stratton. U vezi su bile sve do 2015. godine kada je Myra preminula. Četiri godine nakon njene smrti upoznala je novu djevojku, Lindu Olsen, za koju se nedavno i udala.

Nekoliko dana prije smrti svoje sestre Samantha se pojavila u Celebrity Masterchefu, a u jednom intervjuu nedugo prije pojavljivanja u ovom showu Samantha je rekla kako je kuhati učila od svoje sestre.

– Prije showa nekoliko tjedana kuhala sam sa svojom sestrom jer je moja sestra fantastična kuharica. Snimala sam nas dok smo kuhale zajedno i u videu možete čuti kako mi mlađa sestra naređuje i govori što moram raditi. Nažalost, izgubila sam sestru netom nakon snimanja MasterChefa – rekla je nedavno i dodala kako je sigurna da je njezina sestra gore na nebu sada ponosna na nju i na njezino sudjelovanje u showu. 

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna upao je na Doru kao zamjena: 'A jooj, u što se uvali'

 

Ključne riječi

Komentara 9

PO
pobjednik1
13:52 22.01.2024.

Ovaj cepelin Samanta Fox?! Ideš!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:49 22.01.2024.

"Četiri godine nakon njene smrti upoznala je novu djevojku, Lindu Olsen, za koju se nedavno i udala." Dajte, pa djeca također čitaju.

LU
luftbrenzzer
14:23 22.01.2024.

Kad se upregne dobar PR postaje moguće i od dreka praviti kolače. Isto vrijedi i za politiku što sjajno potvrđuje primjer hrvatske vlade koja je okupila tridesetak niškoristi i proglašeni su ministrima, koji su ppromptno izbačeni iz sastava zbog nesposobnosti i dugoprstićkih sklonosti za razliku od Samante koja je samo malo potonula u alkoholu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije