Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša manekenka

Bila je zvijezda hit serije, a onda je postala beskućnica i sada je progovorila o sebi

Foto: Instagram/Profimedia
1/7
25.10.2020.
u 19:00

Objasnila je kako više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mjesto za spavanje.

Bivša supruga zvijezde popularne serije "Spasilačke službe", Jeremyja Jacksona, i bivša manekenka Loni Willson nestala je na dvije godine prije nego su je prošle godine pronašli na ulicama Los Angelesa.

Pronađena je kako prosi na ulicama, a sada su je novinari uhvatili kako prekopava kante za smeće i pokušava pronaći nešto za pojesti. No, za američke je medije rekla kako ne želi razgovarati sa svojim prijateljima jer je dobro i nije joj potrebna nikakva pomoć.

Foto: profimedia

Objasnila je kako više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mjesto za spavanje.

- S vremena na vrijeme dobijem neki novac, a u kantama i pored trgovina ima hrane u velikim količinama- kazala je.

Foto: profimedia

Loni je nestala nakon što su prijatelji pokušali nagovoriti da krene na odvikavanje od ovisnosti, a pisalo se i kako pati od psihičkih problema te da je ovisna o alkoholu.

Jeremy i Loni su se vjenčali 2012., ali rastali su se vrlo brzo. Ona je 2016. godine pretrpjela psihički slom i izgubila je posao asistentice u centru za kozmetičke operacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije