velika razlika

Biste li ga prepoznali? Glumac iz 'Baywatcha' se potpuno promijenio od dana najveće slave, evo što mu se dogodilo

Foto: Profimedia
1/8
03.09.2024.
u 07:00

Nažalost, život u svijetu slavnih Jacksonu je bio preveliki teret i nije uspio održati imidž simpatičnog dečka kojeg je glumio u seriji.   Glumac kojeg više ne viđamo često u nekim važnijim projektima danas ima bradu, a mnogi su primijetili i njegovo nabildano tijelo, što se vidi i kroz nekoliko slojeva odjeće. Jackson je 'Baywatch' napustio 1999. godine. Bio je ovisan o narkoticima.

Svi koji su sredinom 90-ih gledali seriju "Spasilačka služba" sjećaju se i Jeremyja Jacksona koji je u seriji glumio Hobiea Buchannona, sina glavnog lika Mitcha Buchannona (David Hasselhoff). Zahvaljujući seriji stekao je slavu i tada  je uživao veliku popularnost kod tinejdžerica koje su samo zbog njega pratile seriju.

Nažalost, život u svijetu slavnih Jacksonu je bio preveliki teret i nije uspio održati imidž simpatičnog dečka kojeg je glumio u seriji.  
Glumac kojeg više ne viđamo često u nekim važnijim projektima danas ima bradu, a mnogi su primijetili i njegovo nabildano tijelo, što se vidi i kroz nekoliko slojeva odjeće. Jackson je 'Baywatch' napustio 1999. godine. Bio je ovisan o narkoticima. 
''Od Baywatcha sam zaradio sigurno više od dva ili tri milijuna dolara. Imao sam sredstva za uništiti se, imao sam puno novca oko sebe i prijatelje koji mi to zapravo nisu bili, ali ja sam mislio da jesu'', izjavio je. Godine 2015. ubo je nožem jednu ženu dok su se svađali zbog čega je osuđen na 270 dana zatvora. To mu nije bio prvi boravak u takvoj ustanovi, jer je u zatvoru završio i kada ga je policija privela kad je ima 19 godina zbog uzimanja i posjedovanja droge. 

VEZANI ČLANCI:

 

- Slava me obuzela, drogirao sam se, provodio, uživao u seksu sa zgodnim ženama i ništa drugo mi nije trebalo - rekao je prije nekoliko godina. Kasnije je pokušao oživjeti svoju glumačku karijeru i počeo je raditi na sebi i vježbati, što ga je dovelo do nove ovisnosti. - Htio sam biti kao Sylvester Stallone i odjednom sam počeo trošiti velike svote novaca na steroide i to je postala moja nova ovisnost - priznao je.

 

Prije devet godina sudjelovao je prije  u Celebrity  Big Brotheru iz kojeg je ubrzo izbačen zbog neprimjerenog i nasilnog ponašanja, a nedugo nakon toga sudjelovao je u svađi koja je završila tako da je nožem ubo ženu s kojom se svađao. 

GALERIJA Omiljena serija u Hrvata uskoro se vraća s novim intrigama, ali i emotivnim trenucima i dramatičnim pričama

1/37

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije