Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbena diva

Biste li je prepoznali? Ova djevojčica rasprodala je Arenu u Zagrebu dva dana za redom

Foto: Instagram
1/26
28.01.2024.
u 13:25

Publika pamti brojne pjesme Doris Dragović te ih s njom često i pjeva na koncertima. „Željo moja“, „Malo mi za sriću triba“, „Dajem ti srce“, samo su neki od njezinih hitova koje mnogi obožavaju.

 Naša glazbena diva Doris Dragović napunila je Arenu u Zagrebu dva dana za redom i zaslužila nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine. Publika pamti brojne njezine pjesme te ih s njom često i pjeva na koncertima. „Željo moja“, „Malo mi za sriću triba“, „Dajem ti srce“, samo su neki od njezinih hitova koje mnogi obožavaju. Kako bi bila bliža svojim obožavateljima, Doris ima i profile na društvenim mrežama te na njima često objavljuje sjećanja i stare naslovnice kao i fotografije s nastupa. Na Instagramu je tako prati gotovo 10.000 ljudi, a s njima ponekad podijeli i neke privatne uspomene. Sada je tamo podijelila fotografiju iz djetinjstva. 

- Kada sam bila dijete mama me učila: 'Ćerce, nije važno šta ti je reka, nego tko ti je reka'. Od čovjeka do čovjeka razlikuje se upućena riječ. I to je cijela mudrost - napisala je Doris uz fotografiju. 

 

Nedavno je objavila staru fotografiju na kojoj ima kratku kosu. Doris, naime, godinama ne mijenja svoj izgled i mnogi su je navikli vidjeti s dugom crnom kosom, pa se neki ni ne sjećaju da je jedno vrijeme nosila kratku, kovrčavu frizuru. 

VEZANI ČLANCI:

- Blagoslovljena sam i darovana jer sam dobila priliku voljeti to što radim i raditi to što volim, a to su veliki darovi - napisala je uz fotografiju. 
U komentarima su joj pratitelji pisali kako je predivna žena, te da lijepoj ženi sve lijepo stoji.

 

VIDEO Prije koncerta Severina se obožavateljima obratila kratkim govorom, te osvrnula na odluku  Vrhovnog suda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije