Ispod majice

Bivša feminemka Nikol Bulat Umagom prošetala u tigrastom badiću

nikol (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/8
27.07.2010.
u 15:47

Vragolastim korakom Nikol se prošepirila pred posjetiteljima jednoga umaškog kafića te svima pokazala da je modno osviještena. Ispod njezine bijele majice skrivao se ovosezonski hit među kupaćim kostimima - onaj s tigrastim uzorkom.

Ključne riječi

Komentara 3

YA
yahoo
16:23 27.07.2010.

odavno gluplju stvar nisam pročitala......!!!!!!!!!

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
20:25 28.07.2010.

nije TIGRAST nego LEOPARDAST

SA
sandrina
14:41 31.07.2010.

sve je tako krivo poslagano u životu....uvijek su ovakve mediokritetne bezveznjače na estradi....O njima se piše, fotografira guzica., prati svaki mršavi korak....čitamo o njima, o njihovim životićima u kojima nisu ni fax završile, a kamoli napravile nešto veće i značajnije....Nemaju pojma o općoj kulturi, obrazovanje siromašno, glas nikakav...Al one su \"zvijezde\"....Naravno, u našoj maloj jadničkavoj zemljici....Kakva nam je zemlja takvi su nam i estradnjaci....Bolje da su obratili pažnju na djevojke u njenom društvu....10x ljepše...A i ridikolo je čitat i slušat na RTL-u te fancy nazive o polupismenim starleticama...Celebovi, jet-setteri, poduzetnici, sexy, prelijepi, ljepotice, pjevačice, glumice,manekenke, modeli......Story, Glorija, Index, Net.....ima li još normalnih novina, novinara, textova i ljudi?????????????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije