Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'krasotica'

Bivša manekenka pokazala kako je izgledala u mladosti, pratitelji: 'Ostala si uvijek ista'

Ljupka Gojić
Foto: Promo
1/15
01.11.2022.
u 23:00

Ljupka Gojić Mikić podijelila je fotografiju iz mladosti. Fotografijom je istaknula svoje plave oči i lice. Kosu je imala laganu svezanu u rep, a u pozadini se vidjelo i kako nosi crnu vestu. U opis je manekenka stavila emotikon djevojčice.

Bivša manekenka i model Ljupka Gojić Mikić (40) svojim fotografijama oduševljava, a sada je na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju iz mladosti. Ljupka je fotografijom istaknula svoje plave oči i lice. Kosu je imala laganu svezanu u rep, a u pozadini se vidjelo i kako nosi crnu vestu. U opis je manekenka stavila emotikon djevojčice.

U komentarima su joj se odmah javile poznate dame. „Krasotica i tada i sada i kad ćeš biti baka“, poručila joj je pjevačica Nina Badrić. „Mila“, dodala je Lana Klingor Mihić. „Prekrasna“, „Predivan kao i uvijek“, „Znaš onu: 'ostala si uvijek ista'“, pisali su joj pratitelji.

Inače, Ljupka je nedavno progovorila o modelingu i ljepoti. Tada se prisjetila svoje uspješne karijere i otkrila da se nije uvijek pridržavala 'strogog' režima koji je karakterističan za djevojke u svijetu modelinga. 

- Imala sam situacija gdje je pubertet malo divljao. Ja bih pojela pet kroasana ujutro bez problema i bez grižnje savjesti. I došla na snimanje i nisam stala u hlače. Ali ekipa je toliko voljela moje lice da je rezala hlače - rekla je Gojić Mikić. Ljupka je istaknula i da je ponekad imala problema jer je za revije, kako je rekla, bila prelijepa.

- Došao je trend drugačijih cura od mene i u jednom trenutku sam se našla u Parizu, gdje su sa svakog castinga javljali agenciji 'prelijepa je'. I užasno mi je to za izgovoriti uopće jer je smiješno - rekla je Ljupka. 

Nakon uspješne manekenske karijere posvetila se brendu Jolie Petite i slastičarnici na zagrebačkoj Knežiji, gdje živi s obitelji. Bivša manekenka i danas slovi kao jedna od najljepše odjevenih Hrvatica koja i najjednostavnije komade pretvori u odličnu modnu kombinaciju, a na društvenim mrežama prati je više od 112 tisuća obožavatelja. Poduzetnica je u braku s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem već 14 godina. Zaljubili su se još kao tinejdžeri, a imaju tri djevojčice – Janne Siennu, Milu Amelie i Mari Dane.

VIDEO Tko je supruga novog britanskog premijera? Njeno bogatstvo procjenjuje se na 500 milijuna funti, obitelj je imućnija od Charlesa III

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije