Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tretman

Bivša misica bore je 'popeglala' botoksom i otkrila je koliko je to platila: Otac je bio u šoku

Ivana Paris
Foto: PR
1/8
29.01.2021.
u 10:25

Ivana Paris kaže kako je jako zadovoljna rezultatom tretmana botoksom a njezin otac je bio u šoku kad je čuo da je išla na tretman botoksom, ali kad je vidio rezultat smirio se.

Bivša Miss Universe Ivana Paris otkrila je kako je odlučila pomladiti svoje lice botoksom i otkrila je da se riješila i podočnjaka. Ivana je, pišu 24 sata, botoksom tretirala bore na čelu je i za ovaj tretman botoksom izdvojila je 1700 kuna, a cijena hijaluronskih filera, kojima se riješila podočnjaka iznosi 1200 kuna, dok je mezoterapiju platila 1000 kuna. Svaki od spomenutih zahvata potrebno je ponavljati u određenim vremenskim razmacima. 

- Napravila sam usne prije dvadeset godina. Stavila sam tekući silikon i to je doživotno. Nisam nikad imala problema sa silikonom u usnama - ispričala je. Dodala je kako je jako zadovoljna rezultatom tretmana botoksom a njezin otac je bio u šoku kad je čuo da je išla na tretman botoksom, ali kad je vidio rezultat smirio se. Vitku liniju održava šetnjama i zdravom prehranom.

- Najviše volim jesti meso, ribu i povrće. Nisam fan ugljikohidrata. Tjelovježba mi je šetnja jer za teretanu nemam previše vremena - kaže bivša misica koja iz braka s manekenom i misterom Dinom Bubičićem ima dva sina, a od Bubičića se rastala prije godinu i pol dana. Kaže kako uzrok razvodu nije bila treća osoba i do rastave je došlo kad su shvatili da više nemaju zajedničke interese. 

Ključne riječi

Komentara 2

PO
pole
12:25 29.01.2021.

Sad može opet u Italy na Aftere!!!!

IP
info_punkt
12:05 29.01.2021.

Bože, kakva je onda tek bila prije uljepšavanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije