Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komplimenti izostali

Bivša natjecateljica BB-a pohvalila se dekolteom, ali svi su primijetili ovo...

Foto: Instagram
1/2
25.07.2017.
u 13:42

Barbara Šegetin u zadnje vrijeme na Instagram stavlja puno svojih fotografija na kojima je njen dekolte u prvom planu, ali na jednoj fotografiji obožavatelji pažnju nisu obraćali na njene grudi nego na modrice

Bivša natjecateljica reality showa "Big Brother" Barbara Šegetin voli na svom Instagramu objavljivati svoje izazovne fotografije, a zadnjih dana u prvom planu tih fotografija je njen dekolte.

Obožavatelji lijepe Riječanke primijetili su kako joj je poprsje sve bujnije udijelili su joj niz komplimenata. Međutim, na jednoj fotografiji u kojoj je dekolte bio u prvom planu pratitelji su primijetili jedan drugi detalj, a to je da su Barbari noge pune modrica.

 

 

 

🍷😋

A post shared by 🌟 Barbara 🌟 (@barbara__segetin) on

 

- Sva si modra - poručili su joj, ali Barbara nije htjela ulaziti u raspravu od kud joj modrice. U njenu obranu stao je netko od njenih obožavatelja i napisao: Dajte što vam je pustite ženu na miru. Možda se ozlijedila koji vam je? Barbi preprelijepa si.

1/8

Komentara 5

WE
westsouth
15:18 25.07.2017.

mozda je neka bolest.

DO
domxerex
15:07 25.07.2017.

Njezina stvar ako je ona našla nekoga tko joj nanosi modrica a to ju čini sretnom. To nas se ne tiče dokle god je sporazumno. Čudni su ti ljevičari, malo bi se plali u tuđi život a mali bi zabranjivali. Valjda onako kako njima odgovara.

NA
narcis660
16:42 25.07.2017.

Nista dugo vec nije bilo o Avi Karabatic dajte malo nebudite neoravedni sad sve znamo o ovoj gdje se pumpa gdje je plava sta joj je napumpano itd itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije