Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buran ljubavni život

Bivša pjevačica uživa s fitness trenerom i kaže da ima toliko brakova iza sebe da bivše mora guglati

Foto: profimedia
1/8
23.09.2023.
u 14:30

Kerry Katona (43) uživala je na odmoru s novim zaručnikom Ryanom Mahoneyem i pokazala je svoju novu liniju

Bivša pjevačica benda Atomic Kittena Kerry Katona (43) nedavno je uživala u odmoru u Marbelli sa zaručnikom Ryanom Mahoneyem gdje su ih paparazzi snimili dok su se kupali u bazenu. Tijekom odmora spremno je pozirala u kupaćem kostimu i ponosno je pokazala svoju novu liniju koja je rezultat dijete i redovitih treninga kojima se posvetila nakon što je prošle godine izjavila kako se u kupaćem kostimu osjećala "kao nasukani kit".

U svojoj novoj kolumni pisala je kako se osjećala kad je vidjela svoju fotografiju s plaže, snimljenu prošlo ljeto. - Mrzila sam te fotke. Iskreno osjećala sam se užasno i odvratno. Od tada sam izgubila oko 20 kilograma, a trebam izgubiti još desetak. Čeka me dug put - napisala je u svojoj kolumni bivša pjevačica.  Otkrila je kako se pridržavala dijete koju je osmislio Scott Francis i uz režim prehrane koji je bio osmišljen samo za nju, redovito je i trenirala.

VEZANI ČLANCI:

- Tijekom prošlog odmora sam se jako udebljala jer sam samo jela gluposti i to dva tjedna svaki dan i uglavnom su to bili pizza i čips. U rujnu sam napunila 43 godine i sada vam mogu obećati da ću imati svoju željenu težinu. Nepokolebljiva sam! Jedva čekam da se ponovno osjećam kao ja - napisala je u svojoj kolumni. 

 

Kerry je sada u sretnoj vezi s Ryanom, koji je i njezin osobni trener, te su se i zaručili, a iza nje su tri propala braka nakon kojih je imala i velikih financijskih problema i nije imala novaca ni za plaćanje stanarine zbog čega je morala prodati džuboks vrijedan 16 tisuća funti koji je dobila na poklon od bivšeg supruga Briana McFaddena. - Džuboks je bio vrijedi oko 16 tisuća funti, ali morala sam ga prodati za 1900 funti. U tom trenutku nisam imala novaca za plaćanje stanarine. - otkrila je jednom.

GALERIJA Gledali ste seriju 'Naša mala klinika'? Evo kako su glumci izgledali na snimanju prije 18 godina

1/29

S Brianom ima dvije kćeri Molly i Lilly-Sue, a drugi brak joj je bio s taksistom Markom Croftom s kojim je dobila dvoje djece; kćer Heidi i sina Maxwella. Treći brak joj je bio s igračem ragbija Georgeom Kayjem s kojim je dobila kćer Dylan-Jorge.
- Polovicu vremena moram guglati svoje bivše, jer se ne mogu sjetiti s kim sam sve bila u braku. Pogledam svoju djecu i pitam ih - ‘tko je tvoj otac?‘ Djeci je to urnebesno smiješno, vole kad to radim - ispričala je u jednom intervju Kerry šaleći se na račun svojih bivših brakova.

VIDEO Lijepu kćer Davora Radolfija ne viđamo često u javnosti, ukrala je svu pažnju na promociji albuma

 

Komentara 1

XM
Xman
18:50 23.09.2023.

Nikad cuo za ovu a bolje bi mi bilo da nisam pogledao slike ,pokvarile su mi dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije