sreća u obitelji

Bivša prva tenisačica svijeta i poznati reper postali roditelji, na svijet je stigla djevojčica

Foto: instagram
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.07.2023.
u 17:44

Bivša prva tenisačica svijeta, Japanka Naomi Osaka (25) postala je prvi puta majka

Bivša prva tenisačica svijeta, Japanka Naomi Osaka (25) postala je po prvi puta majka, javlja magazin People. Naomi i njezin partner reper Cordae dobili su djevojčicu koja je na svijet stigla u Los Angelesu. Izvor blizak tenisačici za medije je potvrdio da su mama i beba dobro. 

Inače, Naomi je od 2019. u vezi s američkim reperom Cordaeom, a u siječnju je objavila da je trudna i kako ne planira ponovo igrati prije 2024. "Proteklih nekoliko godina bilo je u najmanju ruku zanimljivo, ali najizazovnija vremena su ona najzanimljivija," napisala je tada Osaka koja nije igrala od rujna prošle godine.

VEZANI ČLANCI: 

"Ovih nekoliko mjeseci izvan sporta doista mi je dalo novu ljubav i zahvalnost za igru ​​kojoj sam posvetila svoj život. Shvaćam da je život kratak i ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Svaki dan je blagoslov i avantura," navela je 25-godišnja japanska tenisačica."Ako stvarno želim jednu stvar, to je da moje dijete gleda jedan od mojih mečeva i nekome kaže: "To je moja majka," dodala je početkom godine Osaka uz fotografiju ultrazvuka.

Osaka je tijekom karijere osvojila sedam turnira, pri čemu četiri Grand Slama - dva puta je slavila na US Openu (2018, 2020), a dva puta na Australian Openu (2019, 2021).

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
21:59 12.07.2023.

Nikad nije osvojili Grand Slam. Pobijedila je po dva puta na dva Major turnira, sto je daleko od Grand Slama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije