Nakon 7 godina braka

Bivša spajsica Mel B pokupila stvari i napustila supruga!

Mel B
Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
1/4
16.12.2014.
u 09:16

Nakon što je u subotu završila u bolnici uz pjevačicu je sve vrijeme bio suprug, a samo dan nakon toga bivša spajsica na snimanju britanskog X-factora pojavila se bez vjenčanog prstena

 

Bivša spajsica Mel B odselila se iz zajedničkog stana u Londonu u kojem je živjela sa suprugom Stephenom Belafonteom, piše The Sun.

Novinske napise o njihovu lošem odnosu potvrdila je i sama pjevačica nakon što je tri sata kasnila na predstavljanje božićnog izdanja magazina Grazia čiju je naslovnicu krasila upravo.

– Došla sam izrazito ljuta i neraspoložena zbog svađe sa suprugom oko potpuno besmislene stvari. Ponekad me uspije razljutiti kao nitko drugi – izjavila je tad nekadašnja spajsica koja je s Belafonteom u braku od 2007. godine.

Mel koja je trenutno članica žirija britanskog X-factora prošlu subotu morala je zbog zdravstvenih problema odustati od sudjelovanja u showu. Tada je u bolnici uz nju neprestano bio zabrinuti suprug Stephen. Što je tada pošlo po zlu, nitko nije htio otkriti, no već u nedjelju Mel B pojavila se na snimanju puna masnica i ogrebotina.

Odmah su se javila nagađanja da je pjevačica žrtva nasilnog supruga. Ona to nije htjela komentirati, no javio se njezin suprug koji je špekulacije oštro demantirao na svom Twitter profilu. 

– Inače ne odgovaram na poruke na Twitteru, ali odgovorit ću na komentare da sam udario svoju suprugu. Sve je to prilično odvratno i neistinito – napisao je tada Belafonte.

S obzirom na to da se pjevačica u nedjelju na snimanju pojavila bez vjenčanog prstena na ruci već tad moglo se zaključiti da je brak bivše spajsice i producenta u krizi. Česte svađe očito su ih dovele do ruba. 

Ima li istine u tome da ju je Mel B bila žrtva svog nasilnog supruga ili nema, zasad je nemoguće znati, no nadamo se da je njezin odlazak dobra odluka prvenstveno za nju i njezino zdravlje.

>>Mel B lako će utržiti milijun funti

>>Mel C otkrila: Spice Girls bi se mogle ponovno okupiti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije