podijelila je sretnu vijest

Bivša srpska snaha otkrila spol trećeg djeteta, čestitke pristižu sa svih strana

Foto: Instagram screenshot
1/12
19.04.2022.
u 19:12

Zanosna Brazilka, manekenka Adriana Lima (40) nedavno je otkrila da čeka svoje treće dijete sa zaručnikom Andreom Lemmersomom, a sada je u objavi na Instagramu otkrila spol bebe.

Zanosna Brazilka, manekenka Adriana Lima (40) nedavno je otkrila da čeka svoje treće dijete sa zaručnikom Andreom Lemmersom, a sada je u objavi na Instagramu otkrila spol bebe.

Iz braka s košarkašem Markom Jarićem Adriana ima dvije kćeri, Valentinu  i Siennu, a u braku su bili sedam godina.

U videu koji je podijelila na Instagramu Valentina i Sienna govore kako misle da će biti djevojčica, dok Lemmersova djeca govore kako bi voljeli da bude dječak. Potom su zajednički odbrojavali, a plave vrpce i prašina otkrili su kako će Adriana roditi sina.

"Čestitam", "Jako sam sretna zbog tebe", "Čestitke ljepotice", "Divna vijest", Uživajte", "Predivni ste", pisali su pratitelji.

Par je vezu potvrdio prošle godine kada su prošetali crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji. O njezinom dečku ne zna se puno, ali su se privukli zanimanje nakon što su pred kamerama izmijenili poljupce. 

Andre Lemmers filmski je producent iz Kalifornije, a zasad nije poznato koliko dugo su u vezi i gdje su se upoznali, Bio je kreativni direktor i producent 'Hollywood Gamg' produkcijske kuće od 2016. godine, da bi 2020. godine postao njihov partner. Također, posljednjih je sedam godina CEO 'MiLu entertainment' kompanije.

Nakon razvoda od košarkaša Marka Jarića 2016. godine kratko je bila u vezi s igračem New England Patriotsa Julianom Edelmanom i Mattom Harveyjem, a potom s turskim piscem Metinom Harom.

Bivša anđelica sretnu je vijest o trudnoći objavila na svom TikToku u veljači. -Andre me voli plašiti... ali danas je došlo vrijeme za naplatu!- napisala je u opisu videa, a na kraju je pokazala fotografiju pozitivnog testa na trudnoću i njegovu reakciju na isti.

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bokaj
Bokaj
19:32 19.04.2022.

Ovi jedino dok se zabune nešto objave o ljudima, inače samo zapadni turčini, zapadne turkinje... Pa do kad bu trajalo to svakodnevno srbendovanje?

Avatar bucika
bucika
20:08 19.04.2022.

Prelijepa je! A kome smeta, neka pati ili ne cita...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije