Linda Hogan

Bivša žena Hulka Hogana: Neću te pogledati ni kada budeš umirao

Linda Hogan
Foto: Instagram
12.03.2016.
u 14:09

Mrzim te, ali ne onoliko koliko mrzis sam sebe. Uništio si 25 godina braka i obitelji. Neću te pogledati ni kada budeš umirao', poručila je, između ostalog Linda Hogan svom bivšem, 62- godišnjem suprugu

Hulk Hogan u iščekivanju je 100 milijuna dolara za svoj pornić koji je snimio sa ženom najboljeg prijatelja, ali njegova bivša supruga Linda Hogan smatra da ne zaslužuje ni cent. Hulk je tužio stranicu Gawker zbog objave dijela snimke seksa koju je snimio

"Želim da svijet zna što mislim o njemu. Tom čovjeku dala sam sve. Dala sam mu sve što sam imala. Bila sam iskrena, bila sam dobra supruga. Nikad ga nisam varala. Uzimao si me zdravo za gotovo i nisi cijenio mene ni našu prekrasnu obitelj. Kriviš mene za svoje strašne pogreške. Nikad se nije radilo o meni, radilo se o tebi i tvom narcizmu. Mrzim te, ali ne onoliko koliko mrzis sam sebe. Uništio si 25 godina braka i obitelji. Neću te pogledati ni kada budeš umirao', poručila je, između ostalog Linda Hogan svom bivšem, 62- godišnjem suprugu, piše Daily Mail. 

>>Hulk Hogan htio bi biti Trumpov potpredsjednik

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar megatronman
megatronman
14:47 12.03.2016.

Snimio je pornić sa suprugom svog prijatelja?! Bome jest smeće.

RK
renata.k.pusic
18:01 12.03.2016.

koji majmun....bravo curo

UM
umnjak
14:49 12.03.2016.

Go girl!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije