premijera

Bivši natjecatelj 'The Voicea' Vjeko Ključarić ima novi singl

21.10.2018.
u 18:00

Pjesmu "Samo hodaj dalje"  potpisuje provjereni dvojac Miroslav Lesić Lesique (glazba i aranžman) i Bruno Kovačić (tekst), koji su s Vjekom Ključarićem nastavili uspješnu suradnju započetu singlom "Sretan kraj" .

Vjekoslav Ključarić, poznat i kao Vjeko te kao jedan od najljepših glasova showa The Voice, ponovo je u pohod na top ljestvice!

Poslije tri zapažena singla osvojio je nagradu "Moj prvi Music pub" za najboljega mladog pjevača, koju dodjeljuje emisija Music pub Zlatka Turkalja Drugoga programa Hrvatskoga radija , a nakon uspješne prošle sezone te hvaljenih nastupa, i ove godine će biti dio HTV-ove zabavno-glazbene emisije "A strana". "Samo hodaj dalje" novi je singl iz Vjekinog repertoara, a sada vam predstavljamo i popratni videospot, sniman na Krku te u Zagrebu.

O novoj pjesmi Vjeko kaže: "Stih `Naša su tijela samo odijela dušama` puno govori o ovoj, rekao bih, motivirajućoj pjesmi. Njena veličina puno je više od obične ljubavne priče, jer ne govori isključivo o ljubavi između osoba, već o punom spektru ljubavi koja je uvijek `čuvar vremena`."

Pjesmu naslova "Samo hodaj dalje"  potpisuje provjereni dvojac Miroslav Lesić Lesique (glazba i aranžman) i Bruno Kovačić (tekst), koji su s Vjekom nastavili uspješnu suradnju započetu singlovima "Sretan kraj" i "Ti si ta", dok  nas je prethodno oduševio duetom sa Eni u pjesmi "Prije nego nestane". 

Videospot je napravila producentska kuća izoom, priča krije jednu malu misteriju, a obiluje prekrasnim kadrovima otočne kulise.

"Bilo je jako zabavno raditi spot u suradnji sa izoom ekipom! Osim kad sam kao mali pao u more, mislim da mi je ovo drugi put u životu da sam se kupao u robi, a definitivno prvi put da sam se kupao u fontani :) Naravno da smo za lokacije odabrali moj najdraži Krk, ali i Zagreb! Ova genijalna plaža nije u Grčkoj nego je uvala Golden bay koja se nalazi prije Stare Baške.

Cijelo vrijeme smo strepili hoće li nam baloni preživjeti cijelo snimanje, ali uspjeli smo :)" - kaže Vjeko o svom novom videospotu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije

Koncert Magazina na Krku
Video sadržaj
PRIJE SOLO KARIJERE

Andrea Šušnjara na Krku imala jedan od zadnjih nastupa s Magazinom, publika joj skandirala da je voli

Grupa Magazin priredila je poseban koncert na Krku u raskošnom klubu Diamond za vikend kojim završava ljetna sezona najluksuznije diskoteke na Jadranu. Pjevačica Andrea Šušnjara, kojoj je ovo bio jedan od zadnjih nastupa s Magazinom, bila je posebno emotivna, a zauzvrat je od publike dobila skandiranje da je vole. Nakon 14 godina karijere u Magazinu, ova nadasve simpatična pjevačica odlučila se za solo karijeru i pitanje je dana kad možemo očekivati njezin solo projekt. Zato je na ovom koncertu, u prepunom prostoru, publika doista uživala u nezaboravnoj večeri ispunjenoj emocijama i ritmovima koji su godinama prepoznatljivi znak ove legendarne grupe. Andrea nije posustajala, osvajala je scenu, ali i publiku energičnim nastupom. Od prvih taktova do posljednjeg aplauza, Magazin je pokazao zašto su već desetljećima jedno od najomiljenijih imena na domaćoj glazbenoj sceni, a Andrea pjevačica koju mnogi nazivaju 'omiljenom'. S posebnom nostalgijom, fanovi su pratili svaku pjesmu, svjesni da je ovo jedan od posljednjih Andrejinih nastupa u ovom sastavu, a njezina karizma i nevjerojatan glas, koji su godinama bili zaštitni znak Magazina, sigurno će nastaviti osvajati srca publike, ali ovaj put pod njenim vlastitim imenom. Svi čekaju što će Andrea učiniti slijedeće, nestrpljivi da čuju njezin samostalni projekt, ali i da čuju konačno razloge zašto odlazi u solo karijeru. U Diamondu je dočekuju opet dogodine kao samostalnu pjevačicu. Iako će Magazin nastaviti svoj put s novom energijom i zvukom, ali i novom pjevačicom koju grupa još uvijek čuva u tajnosti, ovaj koncert na Krku ostat će upamćen kao kraj jednog razdoblja i početak nove ere, kako za bend, tako i za njihovu dosadašnju pjevačicu. Publika ih je ispratila gromoglasnim pljeskom i ovacijama, svjesna da je svjedočila nečemu zaista posebnom.