Razuzdana zvijezda

Bivši tjelesni čuvar objavit će detalje orgija s Britney Spears

britney (1)
Pixsell
18.01.2012.
u 18:00

Flores je britanskom The Sunu rekao da Britney ima velik seksualni apetit te da je na svojim prijašnjim turnejama vrijeme kratila seksom utroje, orgijama, a uživala je i u seksu sa ženama

Bivši tjelesni čuvar Britney Spears Fernando Flores tvrdi kako će za milijun dolara objaviti knjigu u kojoj će otkriti sve o ludim seksualnim aktivnostima pop-princeze koje su uključivale orgije s njenim pratećim plesačima i plesačicama. Flores je britanskom The Sunu rekao da Britney ima velik seksualni apetit te da je na svojim prijašnjim turnejama vrijeme kratila seksom utroje, orgijama, a uživala je i u seksu sa ženama. Omiljeno mjesto za to bio joj je jacuzzi. Fernando je lani tužio pjevačicu za seksualno uznemiravanje, a na sudu bi se trebali naći ove godine.

Komentara 2

KA
karambita
18:55 18.01.2012.

Kako mene nece sexualno da uznemiri, hmmmm

TS
The Situation
13:53 20.01.2012.

Nemam ja te srece da se Britney na meni seksualno izivi pa da je mogu tuziti za par miliona. A uz put bi joj pocijepa macu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije