Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javno ga je pohvalila

Bivšu HRT-ovu voditeljicu oduševio potez liječnika nakon što je doznala da ima koronu: 'Bravo, mladi kolega!'

ARHIVA - Talk show 'Tipično ženski, tipično muški'
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
09.02.2022.
u 08:35

– Danas popodne dobila sam nalaz PCR testa. Pozitiva! Ubrzo nakon nalaza telefonom mi se javio mladi liječnik sa Štampara. Predstavio se: dr. Jakov Pleše – započela je Mindoljević Drakulić svoju objavu pa nastavila hvaliti mladog liječnika.

Aleksandra Mindoljević Drakulić (52) mnogima je u sjećanju ostala po svojim televizijskim angažmanima. Na televiziji je radila od 1995. do 2000. godine, a kao jedan od dražih angažmana na HRT-u ističe onaj u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska". Godinu dana bila je i voditeljica Lota. Završila je studij psihologije, a od 2016. godine  predaje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u sklopu Centra za obrazovanje nastavnika.

Iako se povukla s TV ekrana, sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli stvari iz privatnog života. Ovog puta pratiteljima je otkrila da je zaražena koronavirusom, a osvrnula se i na razgovor s liječnikom koji ju je oduševio svojim pristupom. 

– Danas popodne dobila sam nalaz PCR testa. Pozitiva! Ubrzo nakon nalaza telefonom mi se javio mladi liječnik sa Štampara. Predstavio se: dr. Jakov Pleše – započela je Mindoljević Drakulić svoju objavu pa nastavila hvaliti mladog liječnika. 

– S velikim strpljenjem, mirnoćom u glasu i ljubaznošću razgovarao je sa mnom, dao mi sve upute, ne požurujući, s razumijevanjem i veoma profesionalno. Možda je, pomislila sam, završio tečaj komunikacijskih vještina ili je jednostavno nadaren…Baš mi je bilo drago da sam razgovarala s nekim tko je odavao dojam da mu je stvarno stalo. Bravo, mladi kolega! – poručila je nekad omiljena voditeljica kojoj su u komentarima mnogi poželjeli brz oporavak. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Nakon što se oprostila od TV kamera, posvetila se psihologiji i od 2009. godine na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu kao doktorica znanosti i profesorica psihologije držala je nastavu na nekoliko kolegija, a sada predaje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u sklopu Centra za obrazovanje nastavnika. Aleksandra je 2017. godine imala moždani udar i hitnu operaciju trombektomije i, kako je napisala jednom na svom Facebooku, liječnici su joj rekli kako je imala silnu sreću te da to može slaviti kao svoj drugi rođendan.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 

Komentara 8

AS
Assay
08:54 09.02.2022.

Tko je u ovom slučaju platio ovaj članak? Ili su po pola.

Avatar Apsalar
Apsalar
09:28 09.02.2022.

Čiji sin je to pa ide ovaj članak?

NE
Neat
09:23 09.02.2022.

Dok je sadašnjih i bivših s HRT problem s konstipacijom nemam,bez obzira na ishranu,valjda zato i plaćamo 80ak kuna mjesečno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije