ludo zaljubljeni

Blake Lively i Leonardo DiCaprio poput Romea i Julije u Veroni

blake lively
pixsell
09.06.2011.
u 09:54

Leo je novu djevojku poveo u Veronu gdje joj je u središtu grada u zanosu recitirao Shakespeareove stihove. Oduševljena Blake je performans snimala mobitelom

Iako je prošlo petnaest godina otkad je Leonardo DiCaprio utjelovio Romea u Baz Luhrmannovoj filmskoj ekranizaciji "Romea i Julije", glumac se još dobro sjeća Shakespeareovih stihova. Naime, Leo je svoju novu djevojku Balke Lively poveo u Veronu, grad Romea i Julije, i u zanosu joj recitirao ljubavne stihove.

Oduševljena Blake Lea je cijelo vrijeme snimala mobitelom.

Par se upoznao na castingu za novi Luhrmannov film "Veliki Gatsby", ali je dugonogoj ljepotici Blake glavnu ulogu preotela slatka Britanka Carey Mulligan. Ipak, Blake nije ostala praznih ruku jer joj je ubrzo u zagrljaj doletio Leo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije