čestitamo

Blake Lively i Ryan Reynolds dobili četvrto dijete, glumica rodila u tajnosti

blake lively
Foto: DPA/PIXSELL
1/11
13.02.2023.
u 13:35

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s Ryanom i svojom majkom Tammy, a pratitelji su odmah uočili da glumica više nema trudnički trbuh.

Glumica Blake Lively rodila je svoje četvrto dijete u tajnosti. Naime, ona i njezin suprug, glumac Ryan Reynolds dobili su četvrto dijete, a vijest o prinovi Lively je objavila na zanimljiv način. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s Ryanom i svojom majkom Tammy, a pratitelji su odmah uočili da glumica više nema trudnički trbuh. 

- Puppy Bowl Sunday 2023. Bila sam zauzeta - napisala je Blake, a par nije otkrio ime ni spol djeteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Svoju trudnoću s četvrtim djetetom, glumica je objavila u rujnu prošle godine kada se pojavila na konferenciji Forbes Power Women's Summit s trudničkim trbuhom

- Nije puno pričala o trudnoći. Čak su i njeni prijatelji bili iznenađeni - rekao je jedan od njezinih prijatelja tada. Nakon toga su osvanule i fotografije trudne glumice.

- Evo vam slike moje trudnoće iz svakodnevnog života kako bi se vas 11 moglo maknuti iz mog dvorišta i pustiti me na miru. Strašite i mene i moju djecu - napisala je tada Blake i objavila na Instagramu fotografije svog trudničkog trbuha. 

Nakon toga Ryan je u showu Jimmyja Fallona rekao da bi bio sretan da se njihovoj obitelji pridruži još jedna djevojčica. 

- Sad poznajem djevojčice. Ja sam tata djevojčica. Naviknut sam na to i spreman sam za to - rekao je glumac tada.

Inače, Blake i Ryan u braku su od 2012. godine, a zajedno imaju 7-godišnju James, 6-godišnju Inez i 2-godišnju Betty. Iako svoju djecu drže podalje od društvenih mreža, nisu 'sramežljivi' odgovarati na upite o njihovom obiteljskom životu.

Podsjetimo, Blake i Ryan upoznali su se još 2010. godine na setu filma 'Green Lantern', a ubrzo je planula ljubav. Izašli su na spoj u dvoje s drugim ljudima u paru, no njihova je kemija bila toliko jaka da su već istu večer završili zajedno.

VIDEO Let 3 nakon pobjede: 'Pjesmu nismo radili ni za Doru ni za Euroviziju nego za Let 3'

Komentara 5

DU
Deleted user
22:02 13.02.2023.

"Nakon toga Ryan je u showu Jimmyja Fallona rekao da bi bio sretan da se njihovoj obitelji pridruži još jedna djevojčica." Je, mo'š mislit'. Zato je i rodila četvrto dite. (Idete na sina. Ne može biti očitije.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije