Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u elegantnom izdanju

Blanka Vlašić naglasila trudnički trbuh i oduševila obožavatelje, u komentarima joj se javio i suprug

Proslavljena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/10
30.08.2022.
u 07:00

Umirovljena atletičarka je pozirala bosa u ženstvenoj haljini širokog kroja obgrlivši svoj trudnički trbuh te dobila brojne komplimente na fotografiju.

Umirovljena atletičarka Blanka Vlašić (38) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira u opuštenom izdanju, a ističe se njen trudnički trbuščić. Blanka odmara u rodnom Splitu te ne krije koliko uživa. Na fotografiji je pozirala na splitskoj Zapadnoj obali i to bosa u ženstvenoj haljini širokog kroja obgrlivši svoj trbuh.

- Slavim život - napisala je u opisu fotografije, a u komentarima joj se javio i suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht. 'Tako lijepa!', napisao je, a lijepim komentarima pridružili su se i drugi. 'Predivna si', 'Prelijepa', 'Čestitam', pisali su.

Inače, Blanka i Ruben su se vjenčali krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu. 

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije sa svadbe.

- Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila, a otkako je trudna detalje iz svog života često dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama. Tako je pokazala i kako vježba u trudnoći te neke snimke s putovanja.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Komentara 3

KU
kuramela
08:43 30.08.2022.

Što to znači naglasila trudnički trbuh ?

DU
Deleted user
07:29 30.08.2022.

Ulovljen ka zadnji vlak......ae

ZA
zagi101
09:29 30.08.2022.

šta je sa vjerom u Boga ili je to sve bila samo dobra gluma? ulovila čovjeka koji već ima djecu sa drugim ženom. nije našla nekog vjernika u Međugorju ili Mariji Bistrici? eeeee Blanka Blanka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije