ona je najbolja!

Blanka Vlašić novo je zaštitno lice reklamne kampanje za Adidas

blanka vlašić
Foto: pixsell
1/8
17.03.2011.
u 09:28

Sinoć je u Domu hrvatskih likovnih umjetnika održan party Adidas is all in na kojem je naša najbolja sportašica Blanka Vlašić bila zvijezda večeri

Blanka Vlašić zabilježila je u hrvatskom sportu visine koje će malo tko dostići. Zahvaljujući svom radu i i trudu, naša najbolja skakačica u vis postala je zaštitno lice nove reklamne kampanje za Adidas u koju su uključeni i David Beckham, Messi i Katy Perry.

Blanka je sinoć bila glavna zvijezda večeri velikog partyja Adidas is all in koji se održao u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, na kojem se pojavio i njen sugrađanin i prijatelj Mario Ančić. Odlično raspoložena ekipa sastavljena od sportaša, glumaca i pjevača zaigrala je i virtualni nogomet.

Komentara 3

MJ
mjernajedinica
09:53 17.03.2011.

Udarna vijest u Donjem Lapcu!!!

OB
-obrisani-
09:51 17.03.2011.

I sad, ako mi vrag neda mira, pa da to komentiram- nadrapao sam opet.

KR
krekavac
11:40 17.03.2011.

Naša najbolja sportašica godine??? A jakog joj sporta:) zaleti se 10-ak metara, skoči i gotovo:) Ova disciplina ne treba biti u istom rangu kao i neke zahtjevnije atletske discipline, ili ovome skakanju oduzeti i status sporta i status atletske discipline:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije