Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro stiže prinova

Blanka Vlašić otkrila da su ona i suprug već odabrali ime za sina: 'Lako će se izgovarati u Hrvatskoj i Belgiji'

Zagreb: Matea Jelić i Tonči Stipanović sportaši su godine po izboru HOO-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
02.11.2022.
u 18:00

Blanka je nedavno objavila kako ona i suprug obavljaju posljednje pripreme za dolazak prinove. Podijelila je nekoliko na kojim se vidi kako Ruben bira autosjedalicu za mališana, a potom se pohvalila da je i namontirana na zadnje sjedište automobila. ''Tata na dužnosti pt.2''

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (38) ušla je u zadnji period trudnoće i još malo vremena je dijeli od susreta s prinovom.

-Ako već osjećam ovoliku ljubav prema svom djetetu, ne mogu ni zamisliti koliko će ona biti neizmjerno veća kada ga uzmem u naručje. Svakako sam se promijenila, i to nije samo utjecaj hormona- kazala je Blanka pa otkrila kako su ona i suprug Ruben već odabrali ime za sinčića.

-Biti roditelj je najzahtjevnija životna uloga, ali vjerujem i najzahvalnija. Već smo ga odabrali! Bit će to internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Hrvatskoj i Belgiji. Za krsno ime sam, pak, imala potpunu slobodu izbora- dodala je Blanka u razgovoru za Story.hr.

Inače, Blanka i Ruben su se vjenčali krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu. 

-Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila, a otkako je trudna detalje iz svog života često dijeli s obožavateljima. Tako je nedavno pokazala kako ona i suprug obavljaju posljednje pripreme za dolazak prinove.

Blanka je objavila nekoliko fotografija na kojim se vidi kako njezin suprug bira autosjedalicu za mališana, a potom se pohvalila da je i namontirana na zadnje sjedište automobila. ''Tata na dužnosti pt.2'', napisala je kratko Blanka uz jednu od fotografija.

VIDEO Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu: 'Pobijedila je na Noći vještica'

 

Komentara 2

Avatar Purgeri
Purgeri
18:27 02.11.2022.

Mah. Ne volim internacionalna imena.

DU
Deleted user
12:24 03.11.2022.

Možda neko tradicionalno belgijsko ime poput Romelu, Amadou ili Sambi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije