GOLA KLAVIJATURISTICA

Boratova Belinda bombardira nas svojim golišavim fotografijama

Belinda Bedeković
Foto: Instagram
1/4
27.03.2018.
u 19:40

Ja sam netko tko dolazi iz svjetskog šoubiznisa, pa se tako i odnosim prema svom poslu. Pratim sve svjetske trendove i tako se i ponašam - rekla je Belinda.

Sjećate li se Belinde Bedeković (46), koja je u filmu "Borat" surađivala sa Sachom Baronom Cohenom? Klavijaturistica u posljednje vrijeme pozornost privlači ne svojom glazbom nego fotografijama na društvenim mrežama na kojima je oskudno odjevena.

Tako se na Instagramu i Facebooku mogu vidjeti brojne fotografije na kojima joj se vide grudi i guza, ili je obučena samo u mrežaste čarape i korzet.  Belinda je na Facebooku otvorila i grupu koju je nazvala "Belinda Bedeković nude keyboard player", u kojoj objavljuje sve slobodne fotografije, te ubacuje svoje Facebook prijatelje.

Zanimljivo je da Belindi smeta što mediji objavljuju te njene fotografije, pa je snimila video od 45 minuta u kojem se čudi zašto se ne piše o njenoj glazbi.

- Po struci sam profesorica glazbe i glazba je neizostavni dio mog života. Ja sam netko tko dolazi iz svjetskog šoubiznisa, pa se tako i odnosim prema svom poslu. Pratim sve svjetske trendove i tako se i ponašam  - rekla je Belinda.

Ključne riječi

Komentara 4

MU
Mukowsky
21:29 27.03.2018.

Milfica je još uvijek upotrebljiva. Nakon pol litre mirogojčeka!

Avatar 123456
123456
10:13 28.03.2018.

Cijena sa popustima na količinu?

JO
Journalist007
21:25 27.03.2018.

Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije