Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE PJEVAJU

Boris i Ivana ispali, u velikom finalu pjevaju Ana i Tamara

zvijezde Pjevaju
D. Njavro/HTV
24.04.2010.
u 22:44

– Dobro je, ionako nisam imala ideju što bismo pjevali u finalu – izjavila je nakon ispadanja mentorica Ivana koja je s učenikom Borisom u svom posljednjem nastupu u ovogodišnjoj sezoni HTV-ova showa izvela pjesmu “Sexy cool”.

Iako su dobili najbolje ocjene žirija, odlukom gledatelja Boris Mirković i Ivana Husar Mlinac u subotu su napustili show “Zvijezde pjevaju” u kojem će se iduće subote za pobjedu boriti Tamara Loos i Marko Tolja te Ana Vilenica i Jacques Houdek.

– Dobro je, ionako nisam imala ideju što bismo pjevali u finalu – izjavila je nakon ispadanja mentorica Ivana koja je s učenikom Borisom u svom posljednjem nastupu u ovogodišnjoj sezoni HTV-ova showa izvela pjesmu “Sexy cool” grupe Divas i klasik “Baby you can drive my car” za koji su dobili najbolje ocjene u sinoćnjoj emisiji.

Žiri je ocijenio kako se u nastupu Tamare i Marka osjetilo da nisu dovoljno vježbali jer je Marko prošli tjedan bio u Londonu pa su u polufinalu pjevali nakon samo jedne probe.

– Uz Jacquesa propjeva svaka – zaključila je Vanna nakon što su Ana i Jacques otpjevali svoju prvu pjesmu “Summertime blues”, dok je drugom “Dužna si” najviše bio dirnut Rajko Dujmić.

Komentara 2

OB
-obrisani-
07:38 25.04.2010.

Zvijezde pijevaju---ma koje zvijezde sve je to jad i bijeda a sa druge strane nisu u stanju prodati 100 cd pa sad imaju akciju di prodaju svoje cd za 10 kuna i opet niko neće kupit njihovo smeće!

MI
mimi1
12:17 25.04.2010.

Mate Mišo, jesi li to ti logiran kao alvina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije