Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspiracija u filmu

Boris Novković i supruga Iris otkrili koje su neobično ime dali sinu

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
15.04.2021.
u 10:35

Sin koji im se rodio u utorak Borisovo je četvrto dijete, a drugo iz braka s Iris.

Iris Wolf, supruga glazbenika Borisa Novkovića u utorak je carskim rezom u bolnici Merkur rodila njihovo drugo dijete. Novković je rekao kako je porod prošao u redu i jedva čeka da mu supruga i sin stignu doma, a Iris je otkrila za Gloriju kako su malenom dali pomalo neobično ime Neo. Nije otkrila je li im inspiracija za ime bio Neo iz filma "Matrix", ali kratka i neobična imena vole oboje pa su tako i kćeri dali netipično ime Si, ai Borisovi sinovi iz prvog braka imaju kratka imena: Noa 810) i Bono (7). Neprospavane noći iskusnom tati Borisu neće biti problem, a o tome je pričao u jednom intervju kada mu se rodila kći. 

- Uživamo u roditeljstvu kompletno, svi zajedno i jako nam je lijepo. Nismo imali problema s neprospavanim noćima. Rekao bih da sam sada u zrelijim godinama i ovo mi je treće dijete pa sam i svemu pristupio iskusnije - rekao je tada. Druga prinova u braku s Iris mnoge je iznenadila jer je par prošle godine neko vrijeme živio na različitim adresama, a bračna kriza nije dugo potrajala i par se pomirio i potvrdio dolazak prinove.

- Da, pomirili smo se. Nakon gotovo šest mjeseci Iris se vratila u naš dom, a uskoro očekujemo i prinovu u obitelji. Sljedeći mjesec slavit ćemo dvaput, drugi rođendan naše kćerkice Si, koji je 2. travnja, a potom rođenje sinčića - rekao je nedavno Novković za Gloriju.

VIDEO Sin Maje Šuput ima medvjedića od 2120 kn, dok sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije