na društvenim mrežama

Borna Kotromanić javila se ponovno i otkrila da je pronašla svog nestalog psa: 'Hvala svima na pomoći'

Zagreb: Garderoba Borne Kotromani?
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/11
10.10.2024.
u 12:43

Kotromanić se sada javila u videu sa Stelom i prepričala da je psa pronašla jedna žena svezanog ispred trgovine u Novom Jelkovcu.

Borna Kotromanić jučer se javila na društvenoj mreži Instagram te ispričala da joj je nestao pas. Borna je prepričala što se dogodilo te rekla da će sve prijaviti policiji i tražiti pregledavanje nadzornih kamera na mjestu na kojem joj je nestao pas. 
- Molim za pomoć u traženju Stele, na tramvajskoj stanici u Draškovićevoj u 14:15 je čekala ispred drogerije. Nadam se da se ne radi o zloupotrebljavanju životinje za iskamčivanje novca. Trgovina mora imati neku nadzornu kameru, idem na policiju pa ćemo tražiti snimku - napisala je Borna jučer ispod fotografije svog francuskog buldoga. No, sada se javila i otkrila da se Stela vratila kući. 

Kotromanić se sada javila u videu sa Stelom i prepričala da je psa pronašla jedna žena svezanog ispred trgovine u Novom Jelkovcu. Borna je rekla da su nadzorne kamere potvrdile da je riječ o krađi, te da se čak i vidi identitet osobe koja je u jednom trenutku psa pokušala prodati preko internet oglasnika. No, u trenutku kada su mediji počeli pisati o ovim događanjima, oglas je obrisan. Borna je zaključila da se osoba zbog svega navedenog najvjerojatnije uplašila te odlučila ostaviti psa ispred trgovine, a potom je zahvalila svima koji su joj pomogli s pronalaskom njezinog četveronožnog ljubimca. Naglasila je i da će se s osobom koja je psa ukrala obračunati pravnim putem. 

Borna je istaknula i da je posebno sretna jer živimo u vrijeme društvenih mreža te da je zbog toga njezin pas tako brzo pronađen. Naglasila je i problem preprodavanja pasa za borbe, kao i traženja novčane nagrade za osobu koja navodno pronađe psa, za koji je rekla da nije bila svjesna da je toliko prisutan u društvu. 

Podsjetimo, Kotromanić je velika zaljubljenica u životinje, a ima dva psa - pomeranca i francuskog buldoga. Kotromanić je s bež francuskom buldogicom često bila u šetnjama gradom, a pogotovo centrom metropole gdje se obično posebno isticala svojim zanimljivim modnim kombinacijama. Tako smo nedavno pisali o Borni koja je s četveronožnim ljubimcem Stelom hodala te je nosila crnu jaknu, bež hlače i crne natikače na visoku potpeticu. Uz to Borna je nosila i veliku crnu torbu s printom te je djelovala kao da negdje žuri. 

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina

Zagreb: Garderoba Borne Kotromani?
1/54
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije