Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE OBJAVLJUJE ČESTO PRIVATNE FOTKE

Borna Sosa objavio fotografiju sa samozatajnom djevojkom Ivonom koja je od njega starija četiri godine

Zagreb: Borna Sosa s djevojkom Ivonom na Trgu Petra Preradovića
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
30.05.2024.
u 12:15

Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli, rekao je u jednom intervju Borna o svojoj vezi s Ivonom

Naš nogometni reprezentativac i igrač Ajaxa Borna Sosa (26) na društvenim mrežama rijetko objavljuje privatne fotografije i na Instagramu nema fotografija s djevojkom Ivonom Šimunović, ali napravio je jednu iznimku i sada je na Instagram storyju objavio zajedničku fotografiju. Par je bio na jednom vjenčanju i Borna je objavio fotografiju na kojoj je Ivona u svjetloplavoj haljini. 
O svom privatnom životu rijetko priča i u intervjuima i samo je jednom prilikom za Story rekao nekoliko detalja o svojoj vezi sa samozatajnom arhitekticom. 

- Ona je iz Zagreba, ali rodom iz Dubrovnika. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli. - rekao je tada Borna i dodao kako kada dođe u novi grad najviše voli razgledavati građevine. - Volim razgledati muzeje i važne građevine kad dođem u novi grad. Djevojka mi je arhitektica pa imam dvostruki motiv - ispričao je tada. 

VEZANI ČLANCI

Sosa je odrastao u Zagrebu, ali je često putovao Berlin gdje je odrasla njegova majka Vesna. Zbog nje je imao i uvjete za dobivanje njemačkog državljanstva. Zanimljivo je i kako su mu najdraži predmeti bili fizika i matematika te je razmišljao o tome da studira fiziku.

Foto: Instagram

- Testove iz matematike i fizike pisao sam stojećki. Matematiku lijevom rukom, sve ostalo desnom. Fizika mi je bila i najdraži predmet u školi. Htio sam je i studirati, ali upisao sam komunikacijski menadžment - otkrio je jednom prilikom i dodao:

– U idućem životu nadam se da ću biti fizičar, jer to mi je bio najdraži predmet u školi i predmet iz kojeg sam uvijek išao na natjecanja. Veliki je obožavatelj i turskih serija i najdraža mu je bila “Ezel”, za koju je rekao da je jako poučna serija, ima najbolju radnju i zahvaljujući tim serijama je naučio i turski. Borna inače voli putovati i čitati, ali i igrati videoigre. Već godinama igra League of Legends.

VIDEO Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

 

Komentara 3

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
13:51 30.05.2024.

Tako i treba na početku biti malo starija, dijete se uči na staru biciklu.

IM
imamohrvatsku
12:45 30.05.2024.

E ovaj je tek pravi domojub. Hrvatska reprezentacija mu iznad svega! Nek mu je sretan dan državnosti zemlje koju toliko jubi!

Avatar Point_of_view
Point_of_view
18:09 01.06.2024.

Nisu bili na jednom vjenčanju, nego na vjenčanju njegove sestre Tee.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije