UVIJEK VJERNI

Branimir Mihaljević i Fayo napravili novu navijačku pjesmu - 'Ovo je Hrvatska'

Branimir Mihaljević
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
27.05.2014.
u 14:33

Poznati glazbenik Mihaljević zajedno je s navijačima tražio inspiraciju u ostalim tradicionalnim prihvaćenim pjesmama

Dugogodišnji članovi kluba navijača Uvijek vjerni, Branimir Mihaljević i Fayo autori su pjesme "Ovo je Hrvatska", nove navijačke pjesme za nastup Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu. Pjesmu su u studiju snimili članova kluba navijača Uvijek vjerni.

Poznati glazbenik Mihaljević naglašava kako nije samo on zaslužan za pjesmu, već je zajedno s navijačima tražio inspiraciju u ostalim tradicionalnim prihvaćenim pjesmama, a koje Uvijek vjerni često pjevaju.

"Pjesma je zabavna i budi emociju, baš kakvo bi navijanje trebalo biti", rekao je.

Fayo pak objašnjava kako je pišući tekst htio naglasiti izvorne ljudske vrijednosti koje bi trebali biti suština navijanja.

"Želio sam da navijači dok pjevaju ovu pjesmu imaju osjećaj ponosa i sreće ali i da igračima naglasimo da navijači uvijek pamte njihove uspjehe", objašnjava Fayo.

>> Hrvatski navijači i Unikat poklanjaju HNS-u pjesmu 'Danas igra Hrvatska'

>> Nered: Radimo pjesmu koja će opet ujediniti cijelu Hrvatsku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije