Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očekuje prinovu

Brat Natali Dizdar progovorio o očinstvu i strahovima: 'Danas su djeca jako nezaštićena ispred toga'

Zagreb: Poznati na 2. večeri BIPA Fashion.hr
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/16
02.02.2024.
u 23:00

Glazbenik Filip Dizdar ove će godine po prvi put postati otac, a priznao je da želi petero djece, dok njegova zaručnica Maja želi samo dvoje

Glazbenik Filip Dizdar (34) na društvenim mrežama početkom je godine podijelio najljepšu vijest kako će ove godine postati otac. Brat naše glazbenice Natali Dizdar otkrio je na Instagramu kako je njegova zaručnica Maja Šiprak trudna. 

Sada je za IN Magazin progovorio o očinstvu i koje će ime par dati djetetu.

- Iskreno se veselimo, nije nam se to zalomilo, htjeli smo to dijete, nekako mi je to logičan sljedeći korak, za sad ga pipam preko trbuha, daje mi pet. Dijete će se zvati Val, to je nekako ime koje sam ja često u svojim scenarijima, kad radim prve verzije draft, uvijek zapičim ime Val jer mi je nekako super, kratko je, a i nekako mi paše uz prezime.  Sad, za sljedeće ime, ne znam, za Vala se Maja složila, bilo je super, za sljedeće može ona kompletno birati, ja sam svoje ispucao - ispričao je Filip.

VEZANI ČLANCI

 

Također, rekao je kako on želi imati petero djece, dok njegova zaručnica želi imati dvoje. Za svoju Maju ima samo riječi hvale te je siguran da će biti super mama jer je "stvarno super cura, možeš se pouzdati u nju, pametna, uspješna, stvarno mislim da ima vrijednosti koje bi volio da moj sin isto ima".

Što se tiče očinstva, priznao je da ga je pomalo strah odgojiti sina u ovakvom svijetu.

- Mene je najviše strah ekrana, ja sam godinama radio s Youtuberima i s ljudima koji žive preko tih društvenih mreža. Ako nisi za to, mislim da ti može jako naštetiti. Često budu jako nesretni, a to je neizbježno, ja ne mogu od njega maknuti ekrane, ne mogu mu reći da neće imati tablet ili mobitel, ali problem je što je to sve napravljeno, pa koliko puta ja sam sebe znam uloviti da se nakačim na taj glupi Tik Tok jer negdje nešto čekam i prođe mi pola sata, to je napravljeno da stvara ovisnost i mislim da su djeca jako nezaštićena ispred toga - ispričao je.

VIDEO Iskrena Franka Batelić: Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila! Više ne upadam u te zamke!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije