Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUCHESS WOMENSWEAR

Brend koji je proslavila Kolinda predstavio novu kampanju! U glavnoj ulozi popularna Influencerica

Foto: Marina Tunjić
1/13
28.03.2024.
u 20:01

Novu SS24 kolekciju, proljetno- ljetnu odlučili su najaviti sa novom zvijezdom na modnom nebu, modelom i Influencericom na Instagramu znanom pod imenom Doo_dah_ Dubravkom Švegar gdje svaki njen korak prati horda obožavatelja.

Duchess womenswear hrvatski modni brend koji je popularnost stekao odjenuvši prvu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović zauvijek je ostao upamćen po tamnoplavoj haljini na preklop s dodatkom zlatne trake kao obrubom ujedno službenom fotografijom “Bijele kuće”! Od tada je prošlo pet godina i upravo je ta haljina i dalje tražena i prodavana, ali od tada je modni brend surađivao i sa mnogim drugim slavnim osobama: Ninom Badrić, Anom Rucner, Tončicom Čeljuskom, Bornom Kotromanić,  Ecijom Ivušić, Anteom Kodžoman, Nives Celzijus i  drugim poznatim hrvatskim ljepoticama 

”Od početka djelovanja modnog brenda prošlo je šest godina i od tada smo održali čak 13 samostalnih modnih revija na što smo izuzetno ponosni!", kažu. Novu SS24 kolekciju, proljetno- ljetnu odlučili su najaviti sa novom zvijezdom na modnom nebu, modelom i Influencericom na Instagramu znanom pod imenom Doo_dah_ Dubravkom Švegar gdje svaki njen korak prati horda obožavatelja.

"Ove smo se godine odlučili predstaviti sa mini proljetnom kolekcijom koja je javnosti i svim našim klijenticama predstavljena u obliku modne kampanje. Kolekcija SS24  je specifična po tome što smo povezali nove materijale s nekima iz prijašnjih kolekcija kako bi naglasili važnost reciklaže i održive mode kod nas, a koja je sve popularnija i sve prisutnija u svijetu. Najveća inspiracija proizašla je iz samih materijala koji su se nametnuli teksturom i bojom. Kao što se može vidjeti kolekcija je romantična i laska ženskoj figuri. Prevladavaju suknje raznih dužina koji su kombinirani uz bezvremenski model bluze, i haljine koje naglašavaju struk poput naših već poznatih modela na preklop. Boje koje prevladavaju su plava, zelena, bež, roza u kombinaciji sa crnom i bijelom savršeno se uklapajući  sa našim partnerima L'adria kozmetika i Atelier Rebul parfemi i mirisi u novo otvorenom hotelu Met sa jedinstvenim roof topom u centru grada, romantičnim pogledom na Trg Bana Josipa Jelačića koji ostavlja bez daha. Nadamo se da će sve naše klijentice prepoznati i ovu kolekciju kao i sve dosadašnje”, pojasnio nam je diplomirani modni dizajner Antun Tin Brišar i kreativni director svim modnih revija.

VIDEO Ministar Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura

 

 

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:59 29.03.2024.

Pa čekajte malo, ova je bila (a moguće još uvijek je) makro. I sad je to uspješna poslovna žena? wtf

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije