Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naplaćuje poljupce?

Britanski bogataš platio H. Stylesu da mu zavede 18-godišnju kćer

one direction (1)
Pixsell
17.02.2013.
u 17:00

Kći jednog od najbogatijih Britanaca pohvalila se kako joj se pjevač pojavio na tulumu u manchesterskom hotelu te ju zabavljao cijelu večer.

Mislila sam da sanjam kad sam vidjela da mi prilazi moj idol frontman One Direction Harry Styles i čestita poljupcem 18. rođendan, napisala je Olivia McKee na Twitteru. Kći jednog od najbogatijih Britanaca pohvalila se kako joj se pjevač pojavio na tulumu u manchesterskom hotelu te ju zabavljao cijelu večer.

Britanski mediji zadirkuju Stylesa da mu je Olivijin tata, trgovac rabljenih automobila, platio da mu zavede kćer. Naime, njegovo se bogatstvo procjenjuje na više od 660 milijuna kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije