Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proširenje obitelji

Brojni poznati izabrali su surogat majčinstvo, među njima su i Kim Kardashian i Sarah Jessica Parker

Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
1/24
27.01.2023.
u 07:45

Nije tajna da velik broj poznatih se odlučuje na surogat majčinstvo kako bi se ostvarili kao roditelji. Neki od njih su bili ii glumica Rebel Wilson, glumica Priyanka Chopra i glazbenik Nick Jonas, glumački par Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick, bivši supružnici Kim Kardashian i Kanye West i drugi.

Vijest kako je poduzetnica i reality zvijezda Paris Hilton (41) postala majkom nedavno se mogla vidjeti u svim medijima. Paris i njen suprug Carter Reum (41) dobili su dječaka, a kako bi se ostvarili kao roditelji pomogla im je surogat majka. 

- Biti majka je oduvijek bio moj san. Sretna sam što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Uzbuđeni smo što ćemo nastaviti graditi obitelj zajedno. Srca će nam puknuti od ljubavi prema našem malom dječaku – rekla je za People, a sve se odvilo u tajnosti. 

No, tajna nije da velik broj poznatih se odlučuje na surogat majčinstvo kako bi se ostvarili kao roditelji. Neki od njih su i glumica Rebel Wilson, bračni par koji čine glumica Priyanka Chopra i glazbenik Nick Jonas, glumački par Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick, bivši supružnici Kim Kardashian i Kanye West i drugi. 

Glumica Rebel Wilson majka djevojčice Royce Lillian postala je u studenom prošle godine.

- Ponosna sam što mogu objaviti rođenje mog prvog djeteta, Royce Lillian, rođene prošlog tjedna putem surogata – napisala je tada na društvenoj mreži te istaknula zahvalu surogat majci.

- Zauvijek sam zahvalna svima koji su bili uključeni, (znate tko ste), ali posebno hvala mojoj prekrasnoj surogat majci koja ju je nosila i rodila s takvom milošću i brigom. Hvala vam što ste mi pomogli osnovati vlastitu obitelj, to je nevjerojatan dar – poručila je.

Prošle godine, roditelji su postali i indijska glumica Priyanka Chopra i glazbenik Nick Jonas.

- Presretni smo što možemo potvrditi da smo dobili bebu putem surogata – otkrili su u siječnju, a vijest je mnoge iznenadila. No, par je tijekom svoje veze u nekoliko navrata govorio kako bi volio osnovati obitelj.

- Djeca su veliki dio onoga što želimo za budućnost. S Božjom milošću, kad se dogodi, dogodit će se – rekla je Priyanka u jednom intervju.

Poznata glumica Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick za surogat majčinstvo su se odlučili 2009. godine te su tada dobili blizanke Tabithu i Marion.

- Pokušavali smo proširiti našu obitelj nekoliko godina i zapravo smo istražili razne načine kako to učiniti. Ovo je bila jedna od stvari o kojima smo ozbiljno razgovarali i za koju smo se na kraju odlučili – ispričala je Parker kako su se odlučili za ovu opciju u jednom intervjuu te godine.

Poznato je i kako su se reality zvijezda Kim Kardashian i njen bivši suprug Kanye West putem surogat majčinstva dobili svoje dvoje djece. Naime, ovaj par za ovu se opciju odlučio jer su im liječnici nakon prve dvije trudnoće kazali kako bi nova trudnoća za Kim bila prerizična. 

Kim i Kanye tako su preko surogata dobili kćer Chicago i sina Psalma. Kim je jenom progovorila i o tome kako s osjeća zbog svega te kazala da je surogat majčinstvo stvarno drugačije. 

- Svatko tko kaže ili misli da je to samo laki izlaz jednostavno je potpuno u krivu. Mislim da je mnogo teže prolaziti kroz to na ovaj način, jer nemaš kontrolu. Očito je da je važno izabrati nekoga kome potpuno vjeruješ i s kim imaš dobru vezu i odnos, ali svejedno je teško – rekla je tada.

Na surogat majčinstvo su se odlučili i Hilaria i Alec Baldwin. Par je na ovaj način dobio dijete u ožujku 2021., a radi se o njihovoj kćeri Luciji. Da se radi o surogat majčinstvu par nije komentirao, nego se saznalo od njihovih prijatelja.

VIDEO Večernjakovi filmski kritičari Bubalo i Milla komentiraju nominacije Oskara

 

Komentara 1

FO
forfun
08:38 27.01.2023.

Razumijem da nekome pomogne surogat majka, ali ovoj i sličnima se neda nositi to dijete 9 mjeseci. Sve bi kupili novcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije