PRINCEZA KALINA

Bugarska princeza koja je šokirala svijet spremna je na sve, a posebno pustolovine

Foto: reuters
1/5
28.07.2024.
u 17:01

Mnogi pratitelji lika i djela bugarske princeze smatraju kako je narušila svoju prirodnu ljepotu koju je bez premca imala u mladosti.

Ne postoji izazov kojem bugarska princeza Kalina (52) može odoljeti. Princeza je o sklonosti prema avanturama progovorila za španjolski portal Hola!, pri čemu se dotakla svog mišičavog tijela, ljubavi prema prirodi i šetnji planinama te novog izazova - spuštanja niz klanac Barranco D'Os Lucas

Riječ je o čudu prirode smještenom nekoliko kilometara od grada Biescasa i dvadesetak minuta od Huesce. Kratka je to, ali intenzivna dionica visoka 33 metra - poput zgrade od 11 katova - popraćena vodopadom , a Kalina se ondje odlučila spustiti uz podršku supruga Kitína Muñoza (65) te sina Simeona. Iako trenutno žive u Bugarskoj - desetak kilometara od Sofije, glavnog grada i podno šume Vitosha, prirodnog raja - obitelj je prije nekoliko tjedana otputovala u Španjolsku na službeni put.

GALERIJA: Pogledajte odličnu atmosferu s trajekta Oliver koji je uplovio u Velu Luku

1/41

Zanimljivo, 17 godina-godišnji Kalinin i Kitínov sin, po uzoru na oca, pridružio se vojsci te, kao i njegovi roditelji, voli sport. Prošle je godine sudjelovao na Svjetskom kupu Hanmadangu - najprestižnijem prvenstvu u borilačkom taekwondou na svijetu - gdje je osvojio zeleni pojas, doživio promociju i postao 'globalni veleposlanik' za širenje duha i vrijednosti ovog sporta. Dok on uživa u odmoru u Španjolskoj, Kalina i Kitín zajedno su se vratili kući u Bugarsku, gdje možda već pripremaju što će im biti sljedeća avantura.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, oni koji su nedavno prisustvovali ceremoniji pogreba kralja Ferdinanda I. u kraljevskoj palači u Sofiji 29. svibnja bili su iznenađeni izgledom 52-godišnje princeze koja je izgledala poput bodybuilderice. Kršeći protokol, stigla je sa suprugom Kitinom Munozom (65), ruku pod ruku, odjevena u ležernu odjeću poznatog međunarodnog brenda, umjesto da je nosila, prema očekivanju, elegantnu crnu haljinu. Prisutni su, pišu tamošnji portali, bili iznenađeni izgledom princeze, koja sada podsjeća na bodybuildericu. Kalina ima impresivno jake ruke, što je vjerojatno rezultat napornog treniranja u teretani. Do sada pak, napominje se, nije bilo poznato da je toliko posvećena treningu.

Mnogi su komentirali kako je narušila svoju prirodnu ljepotu koju je bez premca imala u mladosti. Na sve je bugarska princeza Kalina imala kratak i jasan odgovor: - Posvećena sam treninzima s opterećenjem i zdravlju tijela, ja sam sportašica - izjavila je princeza za španjolski "El Mondo" svojevremeno. 

Osim toga, mnogima je za oko zapela i njezina estetska korekcija nosa koja je očito otišla po krivu, a mnogi su na društvenoj mreži X komentirali i uspoređivali njezine fotografije prije i poslije transformacije. Inače, Kalina je kći bugarskog kralja Simeona koji je nakon Drugog svjetskog rata i dolaska komunista na vlast izbjegao u Španjolsku, gdje danas i sama Kalina živi. 

Princeza Kalina se 2002. godine udala za Antonia Hošea poznatog španjolskog pomorca i istraživača. Kalinin suprug je stariji od nje 14 godina, a iako su se vjenčali u rimokatoličkoj crkvi u Carskoj Bistrici, Antonio i Kalina dobili su blagoslov pravoslavne crkve. Poslije pet godina u braku dobili su sina, a kojem su po Kalininom ocu dali ime Simeon, a ono što je zanimljivo jest da je Simeon rođen u Sofiji i to kao prvi nasljednik krune još od 1937. godine.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije