30 godina karijere

Bulić glumio Hamleta, rasplakao Ćiru i pjevao s Majom i Anicom

Mate Bulić
Foto: PR FOTO
1/7
16.11.2015.
u 17:12

Mate Bulić okušao se u ulozi Hamleta. Vođen uputama svojih prijatelja, glumaca iz serije "Zauvijek susjedi", Slavena Knezovića i Franje Jurčeca, kralj dijaspore izgovorio je poznate stihove "Biti ili ne biti" držeći lubanju u ruci.

Glumački debi popraćen je burnim pljeskom, a  Franjo Jurčec nazvao ga je pravim Hamletom za rusko tržište. Spomenuta scena odigravala se u zabavno-glazbenom showu IN Magazina "Petkom s Petkom", koji je bio posvećen Bulićevu 30. godišnjem jubileju.

U emisiji su se izmjenjivali brojni gosti – Maja Šuput s njim je zapjevala "Dvije lude", a na pozornicu se popela i nekadašnja Miss Hrvatske, Anica Kovač. Kao iznenađenje pojavio se tamburaški sastav Džentlmeni predvođeni Šimom Jovanovcem, koji je društvu u studiju ispjevao prigodni bećarac. Posebno je bio emotivan dolazak Ćire Blaževića, koji se vidljivo ganut  na Matinu pjesmu rasplakao pred kamerama Nove TV.

Mate Bulić proslavu 30 godina karijere službeno će početi u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u petak, 27. studenog. Nakon tog koncerta, koji je gotovo rasprodan, Mate kreće na veliku slavljeničku turneju po Hrvatskoj i inozemstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije