Odlučila se skrasiti

Cameron Diaz udaje se za bivšeg dečka kolegice Kate Hudson?

Cameron Diaz (1)
Foto: Pixsell
1/3
21.04.2011.
u 11:59

Glumica je već upoznala Alexove kćeri, a on se susreo s njenom mamom koja im je blagoslovila vezu

Hollywoodska ljepotica Cameron Diaz nakon niza propalih veza sreću je pronašla uz igrača baseballa Alexa Rodrigueza, za kojeg se odlučila i udati. Alex, inače bivši dečko glumice Kate Hudson, pomno je prošlog tjedna birao zaručnički prsten za svoju dragu i tako potaknuo glasine o vjenčanju. Upoznavanje s budućom punicom navodno ga je ohrabrilo da klekne pred Cameron koja se jako svidjela njegovim kćerima Natashi (6) i Elli (3). Glumica se čak nedavno preselila u Miami kako bi bila bliže Alexu i njegovim kćerima pa je sve izglednije da se odlučila skrasiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije