Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Celzijus pozirala u haljinici ispred jelke pa otkrila tko je financira: 'Kad me pitaju radim li išta u životu'

Foto: instagram
1/63
15.12.2023.
u 20:40

Nives Celzijus je uz snimku nastalu pored božićnog drvca odgovorila na, očito, često pitanje pratitelja.

Hrvatska pjevačica, glumica i Influencerica Nives Celzijus (41) na društvenim mrežama često oduševljava svoje pratitelje, a ovoga je puta podijelila novi video. Nives je sada uz snimku nastalu pored božićnog drvca odgovorila na, očito, često pitanje pratitelja.

- Kad me pitaju radim li išta u životu, osim slikanja na Instagramu, i od čega uopće živim? Točnije, tko me financira? - započela je u videu, pa su se krenule nizati njezine uloge u reklamama, serijama, sudjelovanje u „Masked Singeru“ i njezina nova pjesma.

- Za kraj želim si narednu jednako tako neradnu godinu - zaključila je. U videu je napisala da nastupi i koncerti nisu stali u ovu kompilaciju njezinih ovogodišnjih poslova te tako odgovorila znatiželjnicima. 

Nives svoje pratitelje često oduševi izazovnim izdanjima i svojim oblinama, a sada je za video odabrala narančastu minicu koja je imala prereze na trbuhu. Osim toga, tako je istaknula i svoje bujne grudi, kao i duge noge. Na kraju je i nazdravila. „Bravo, draga“, podržala ju je pjevačica Žanamari u komentarima. „A zašto se opravdavaš?“, „Ništa korisno u svakom slučaju“, „Boli te neka stvar za javnost ljubomornu. Jedna je Nives Celzijus“, „Svaka tebi čast, Nives“, glasili su samo neki od komentara pratitelja.

 

Inače, Nives na društvenim mrežama ima više od 450 tisuća pratitelja te s njima dijeli različite poslovne i privatne uspjehe te svakodnevne trenutke. Nedavno je tako otkrila kako je postala teta.

– Upoznajte malu Lu – napisala je, a i pokazala kako su svi zajedno gledali uzbudljivu nogometnu utakmicu Hrvatske i Latvije. Dodala je i to da je Lu njezino zlato.

VEZANI ČLANCI

Osim toga, ranije s pohvalila i nekih fotografijama sa setova serija koje je snimala, a javljala se i s različitih putovanja i druženja. Pokazala je i kako redovito vježba te uređuje okućnicu.

VIDEO Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu'

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
09:35 17.12.2023.

Može li ta žena raditi normalno radno vrijeme godinu dana? Bilo koji posao od 8 sati.

SH
Shorv600
07:39 16.12.2023.

Šira nego duža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije