neobičan sustanar

Chef Mario Mandarić i njegova supruga oduševili objavom: 'Naš novi, mali slatki član obitelji'

Foto: Mario Mandarić
1/6
16.06.2023.
u 10:00

Neobičan kućni ljubimac ukrao je pozornost brojnih pratitelja na društvenim mrežama

Poznati hrvatski chef Mario Mandarić, kojeg su gledatelji Nove TV donedavno mogli gledati i u posljednjoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama', i njegova supruga Matea Krištić Mandarić oduševili su svoje pratitelje na društvenim mrežama objavom kojom su se pohvalili svojim novim sustanarom. - Naš novi mali, slatki, pernati član obitelji. Owliver - napisali su uz fotografiju sove koja je postala njihov novi ljubimac. Ispod objave odmah su se zaredali komentari oduševljenih pratitelja. 

"Ajme, želim ga upoznati", komentirala je glumica Tara Thaller,  a oduševljen je bio i influencer Marco Cuccurin koji je tek kratko napisao "See*eeš". "Ajme, presladak je", dodala je Maja Drobnjaković koja se također natjecala u 'Plesu sa zvijezdama'. 

"Iz koje šume ste ga ukrali", "Koji vrh", "A lažeš", "Uvijek bila želja, jer to su najljepše životinjice", samo su neki od komentara ostalih pratitelja.

Foto: Instagram

Nešto kasnije Mario je objavio i video koji je nastao tijekom vožnje na autocesti.  Mario je bio za upravljačem automobila, a sovica je sve pratila sa suvozačkog mjesta.  - Putovanje s mojim sustanarom Owliverom - napisao je Mario. 

Inače, Mario i njegova supruga Matea vjenčali su se prošle godine u Las Vegasu, a upravo mu je supruga bila najveća podrška tijekom natjecanja u 'Plesu sa zvijezdama'. Svestrani chef nakon ispadanja iz showa posvetio se svojim brojnim hobijima, a jedan od njih je i pilotiranje. U svojoj biografiji ima upisan rad u brojnim svjetski poznatim restoranima, a osvojio je i brojne nagrade za svoj rad.

Mario je poznat i po svom humanitarnom radu u kojem mu se pridružila i supruga i zajedničkim snagama su omogućili gradnju 66 bunara u Africi u selima Ugande. Mladog i talentiranog chefa proslavila je i njegova londonska inicijativa Food waste awareness, koja ga je dovela i na Forbesovu listu 30 najistaknutijih pojedinaca u Europi za 2021. mlađih od 30 godina.

VEZANI ČLANCI: 

Chef je između dva lockdowna, osmislio  projekt pripremanja jela za beskućnike od namirnica koje bi inače završile u smeću. U samo nekoliko mjeseci za beskućnike je osigurano hrane u vrijednosti od dva milijuna kuna i Forbes je primijetio taj uspjeh Marija Mandarića. Projekt je zaživio i danas u jednom londonskom skladištu pretvorenom u kuhinju volonteri redovito kuhaju obroke od hrane koju restorani iz okolice nisu potrošili prethodni dan. 

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije