Međunarodni dječji tjedan

Cinestar obilježio međunarodni tjedan djeteta rekordnom posjećenošću "Dječjeg festivala"!

Foto: Bojan Zibar
1/14
14.10.2024.
u 16:01

Vesela atmosfera vladala je proteklim vikendom CineStar kinima, a čarolija velikog platna s  dječjim hit filmovima i poklonima iznenađenja privukli su tisuće posjetitelja željnih obiteljskog izlaska i zabave, dok je u Z Centru bila organizirana i povorka brojnih maskota kojoj su se, uz profesionalne animatore, pridružila i brojna kostimirana djeca s roditeljima.

Povod druženju i organizaciji Dječjeg festivala (powered by Životinjsko carstvo) bilo je već tradicionalno obilježavanje Međunarodnog tjedna djeteta, kojeg je najbolje provesti – u igri i maštanju. Dječji festival u CineStaru odličan je spoj filmskog programa po mjeri djece, uz prilliku za kreativnost, zabavu i druženje, a oni najsretniji doma su ponijeli poklone partnera: Životinjsko carstvo, LINO, bravo! KIDS i Cekin KIDS. Zabavno druženje u CineStaru u Z Centru nisu propustili ni Nevena Rendeli Vejzović, Lucija Lugomer, Marija Bišćan, Dario Maradin, Mirna Maras Batinić, Branka Krstulović i brojni drugi.

U CineStar kinima diljem Hrvatske na velikom platnu prikazani su animirani filmovi za velike i male „Male šape na velikom putovanju“, „Transformers: Početak“, „200% Vuk“ te „Panda u Africi“ koje i dalje možete pogledati u svim CineStar kinima. Osim u Zagrebu, „Dječji festival powered by Životinjsko carstvo“, održao se i u Rijeci, Osijeku, Puli, Šibeniku, Zadru, Splitu, Vukovaru, Varaždinu, Slavonskom Brodu i Dubrovniku.

Podsjetimo, Međunarodni dječji tjedan održava se svake godine u listopadu, a CineStar se tradicionalno pobrinuo da djeci i roditeljima osigura divne obiteljske trenutke u kinu, upoznajući ih sa čarolijom velikog platna.

Ne propustite naredna druženja u CineStaru te odaberite svoj omiljeni filmski naslov.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije